TIO Eventweek: ruim 300 studenten werken aan Gouden Giraffe concept

20-11-2018 - Van 26 t/m 30 november vindt de TIO Eventweek plaats. Dé projectweek voor de opleiding Hotel & Eventmanagement van Hogeschool TIO, die studenten voorbereidt op een baan in de eventbranche of hotellerie. Deze editie werken ruim 300 studenten van diverse vestigingen in projectteams aan de Gouden Giraffe Event Awards. Wie bedenkt het winnende concept?

Tijdens de TIO Eventweek strijden studenten in groepen tegen elkaar door het bedenken van een vernieuwend en creatief eventconcept, om zo de Gouden Giraffe naar een nog hoger niveau te tillen. Doel is om de kennis die zij in de afgelopen twee jaar hebben opgedaan toe te passen in de praktijk. Alle teams worden beoordeeld door een jury met eventprofessionals, waaronder Maarten Schram (IDEA), Menno Tielemans (TivoliVredenburg) en Robin van Leeuwen (Gouden Giraffe). De winnaar valt in de prijzen en krijgt daarnaast een kijkje achter de schermen tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2018, dé prijzen voor de beste eventmarketing en live communicatie van Nederland. 'Nog los van het feit dat wij met EventBranche.nl graag meebouwen aan een stevige en continue brug tussen de eventpraktijk en het onderwijs, zou het natuurlijk helemaal fantastisch zijn dat de studenten van TIO met een gouden concept komen, om onze event awards toekomstproof te maken', aldus Sjoerd Weikamp, eigenaar EventBranche.nl. 'Voor ons is dit zo'n beetje het ultieme wat we kunnen doen: de kennis en expertise die wij als mediaplatform verzamelen en publiceren als inspiratie delen met de nieuwe generatie. Als kers op de taart vind je dan ook nog eens partijen in de branche die daar net zo over denken en graag meehelpen om de TIO Eventweek tot een succes te maken.'

De kick-off vindt plaats bij Pathé Leidsche Rijn in Utrecht, waar de studenten een volledige briefing krijgen over waar hun concept aan dient te voldoen en ze krijgen daar inspiratie uit de eventbranche. Vervolgens hebben zij 2,5 dag de tijd om op hun eigen TIO-vestiging het ultieme eventconcept te bedenken en uit te werken. Leuk om te weten is dat de professionele vakjury alle concepten zal beoordelen zoals de ingezonden cases bij de Gouden Giraffe; met effect/impact, creativiteit en innovatie als belangrijkste speerpunten. De finale van het beste eventconcept zal plaats vinden op 30 november bij TivoliVredenburg. Op beide locaties zal eventcateraar Bakx en Meijer de innerlijke mens voorzien van heerlijke culinaire creaties. 

De TIO Eventweek is te volgen via de social media kanalen van EventBranche.nl en wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners: 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners