Ticketverkoop platform Noowevents.com biedt applicatie kosteloos aan in 2021

23-02-2021 - Naar aanleiding van de crisis in de evenementenbranche en de belevingsindustrie zoals musea, horeca, recreatie- en sportlocaties biedt ticketverkoop platform Noowevents vanaf nu de mogelijkheid om de applicatie kosteloos te gebruiken in 2021. Ook ondersteunt Noowevents kosteloos bij de installatie van het platform voor elk bedrijf of evenement dat kosten wil besparen.

Norbert Pollemans, directeur en oprichter van Noowevents zegt:

'Hopelijk biedt dit een kleine bijdrage in het geweld van gederfde inkomsten en vaste kosten'

'Met afgrijzen keek ik hoe de maatregelen rondom corona nog verder aangescherpt worden en de lockdown weer verlengd is. Events gaan nog steeds niet door en musea/recreatie blijven gesloten. Aangezien ik al meer dan 15 jaar met een hoop mensen in de deze branche samenwerk, wil ik graag wat terugdoen via mijn ticketplatform Noowevents.com, waar ik met een team al enkele jaren aan ontwikkel en dat al honderdduizenden tickets heeft verwerkt. Hopelijk een kleine bijdrage in het geweld van gederfde inkomsten en vaste kosten.'

Afhankelijk van het aantal tickets dat verkocht wordt op een locatie of bij een evenement, bespaart Noowevents hiermee tot wel 75% van de kosten van het verwerken van kaartjes. Alleen externe kosten, zoals kosten voor Ideal betalingen worden nu in rekening gebracht. “Door alle negatieve effecten van corona, vraagt de huidige periode organisaties de bestaande kosten- en infrastructuur kritisch te bekijken en om de onderneming waar nodig te reorganiseren,” vult Norbert Pollemans aan, “Noowevents heeft als doel de meest kostenefficiënte oplossing te bieden, waarbij snelheid, veiligheid en kwaliteit altijd gewaarborgd blijven. Wij vinden het onzin om veel geld kwijt te zijn aan het verwerken van kaartjes met features die je nooit gebruikt. Dit kunnen we realiseren omdat we relatief nieuw zijn en van de laatste technologie gebruik kunnen maken. We voldoen met onze totaal oplossing aan de behoefte van vooruitstrevende organisatoren en cultuur- en recreatie-locaties.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Lyyti

  Lyyti is in Nederland! Lyyti levert software voor een probleemloos uitnodigings- en registratie traject van je...
 2. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 3. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.
 4. BIS Event Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede...
 5. Event-wifi.nl

  Event Wifi levert gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners