The Oval Office wint pitch voor hét mediafestival van Nederland van MWG

11-01-2019 - MWG, de branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie, kiest voor The Oval Office voor de ontwikkeling en organisatie van hét nieuwe mediafestival van Nederland. Na een pitch uitvraag bij meerdere gerenommeerde live bureaus in Nederland is het door The Oval Office voorgestelde concept allOut unaniem tot favoriet gekozen.

MWG staat o.a. bekend om het jaarlijkse mediacongres en de AMMA, de jaarlijkse vakprijzen voor de mediabranche. In 2019 worden het congres en de AMMA samengevoegd. ‘Beide evenementen worden goed bezocht en gewaardeerd, maar zijn inmiddels ook voorspelbaar geworden. Daarom hebben we onszelf uitgedaagd om iedereen weer te verrassen’, aldus Eric Kip, voorzitter van MWG. In 2019 zet MWG een nieuwe koers in door op één dag, 16 mei, een combinatie te maken van het congres, de AMMA en aansluitend een groots feest. Het geheel wordt opgezet als festival en zal plaatsvinden bij Thuishaven in Amsterdam. In het concept allOut komen de drie onderdelen terug als Outspoken (congres), Outstanding (vakprijzen) en Outrageous (feest). allOut is er voor alle professionals in de mediabranche en moet ook jonge professionals een aantrekkelijke plek bieden om inspiratie op te doen, te netwerken en het vak te vieren.

Het dagprogramma van allOUt start om 10.30 uur en bestaat uit inspirerende presentaties en interactieve break-out sessies. Futurist Patrick Dixon geeft als keynote speaker zijn blik op wereldwijde trends die van invloed zijn op de media-industrie.

The Oval Office organiseerde al 9 maal eerder de AMMA uitreiking voor MWG, maar zal nu ook het mediacongres en het feest voor haar rekening nemen. Bart van Wanrooij, managing director van The Oval Office: ‘We zijn heel trots dat we dit mooie festival mogen organiseren. Met deze pitch konden wij echt laten zien waar onze kracht ligt. Van het ontwikkelen van een overkoepelend creatief concept dat een zeer brede doelgroep aanspreekt en MWG ook een nieuwe frisse uitstraling meegeeft tot een concrete invulling van doordachte activiteiten.’

Meer informatie over het programma, de sprekers en kaarten wordt binnenkort via MWG bekend gemaakt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. XSAGA

  XSAGA is een concept- en productiebureau op het gebied van live-communicatie, evenementen en activaties.
 3. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners