The Next Event: waar een beurs een kennisfestival wordt en alleen opdrachtgevers bezoekers zijn

20-06-2019 - THE NEXT EVENT - The Next Event zag vorig jaar het levenslicht. De eerste editie had een A4-tje vol verbeterpunten, maar zowel de bezoekers als de standhouders dachten mee, gelovend in het concept. The Next Event 18 september 2019 heeft het basisidee van het evenement waar standhouders kennispartners worden en live kennis delen met de bezoekers behouden en doorontwikkeld. En die bezoekers? Alleen maar opdrachtgevers en bureaus. Honderden op één dag op één evenement, The Next Event!

Waar The Next Event 2018 dus nog meer dan voldoende verbeterpunten had, kreeg het concept, het idee en de eerste editie in de Van Nelle Fabriek wel een zilveren Best Event Award World. 'This could be the future of trade shows', gaf een jurylid als commentaar. Het geloof in het concept zorgt dan ook voor een zwaar verbeterde tweede editie. Waar de eerste editie al afscheid nam van het standaard beursconcept en de bijhorende poging om zo veel mogelijk mensen over de vloer te krijgen, gaat de 2019 editie nog een stap verder. 'Het lukte vorig jaar al om ruim 600 opdrachtgevers en bureaus te boeien met een mix van keynotes, kennissessies en 1 op 1 gesprekken. Ook #TNE2019, in de Broodfabriek in Rijswijk, draait weer volledig om kennisdelen. Dus standhouders worden live kennispartners en guided buyers worden hosted buyers, want de beursvloer is een kennisvloer geworden met 'stands' waar bezoekers op onderwerp afspraken kunnen maken met de deelnemende bedrijven', schets Robin van Leeuwen van EventBranche.nl. 'Oh, en ook dit jaar geen lange gangpaden, maar pleinen waar het aanbod per tak van sport samenkomt.'

In grote lijnen:

Bezoekers: alleen opdrachtgevers en bureaus

 

The Next Event hanteert een inschrijfprocedure waar je als bezoeker voor kunt inschrijven, maar alleen opdrachtgevers van bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen of goede doelen én bureaus krijgen toegang. Vervolgens kunnen de bezoekers hun sessies boeken bij de 'standhouders'/kennisdelers en stoelen reserveren voor 1 van de keynotes, die gedurende de dag spreken op diverse podia.

The Next Event 2019: 18 september 2019 Broodfabriek Rijswijk

>> Kijk nu al op The Next Event voor een voorinschrijving

Standhouders? Kennisdelers

Iedere standhouder op The Next Event staat op de kennisvloer als kennisdeler. Dus geen gezwaai met een vlag, geen wie heeft de grootste stand-spelletjes, maar kennisdelen en antwoord geven op de vragen van bezoekers. De bezoekers kunnen op voorhand inschrijven op onderwerp: iedere standhouders bepaalt een experitsegebied waar ze per kennissessie hun expertise en kennis overdelen. Dat gebeurt allemaal in vele tientallen kleine 'huiskamersettingen'. 

Per plein zijn nog enkele plekken vrij. Dus wil je onderdeel zijn van een awardwinnend beursconcept waar je als exposant op een kennisvloer klanten en prospects aan je bindt, door kennis te delen en antwoord te geven op vragen van jouw opdrachtgevers en zo een duurzame relatie met ze opbouwt? Zet jouw bedrijf en jouw kennis dan in de spotlights door deel te nemen met een eigen 'stand'.

>> Meer weten hoe deel te nemen als kennispartner? Hoe jouw bedrijf met kennis en expertise klanten bindt? Kijk op de site van The Next Event 2019

Nog niet overtuigd? Dit is een kleine greep uit de bezoekende bedrijven van vorig jaar:The Next Event 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

1 Reacties

Wanneer vindt dit event plaats?
Inschrijven lukt ook niet helaas.

REDACTIE: 18 september, excuus voor het niet vermelden. Inschrijven kan hier: https://www.thenextevent.nl/bezoek-the-next-event.html
Marloes @ 04-06-2019 15:09 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...
 2. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 3. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 5. Het Koninklijk Concertgebouw

  Het Koninklijk Concertgebouw is centraal geleden aan het Museumplein in Amsterdam en biedt een prachtige ambiance...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners