The Next Event: vanaf vandaag iedere dag 3 kennissessies uitgelicht

29-08-2019 - THE NEXT EVENT - Dat The Next Event anders is, dat was al duidelijk. Dat het kennisfestival voor opdrachtgevers van evenementen een concept heeft waar kennis centraal staat, dat ook, toch? Maar nu alle sessies ingevuld worden en de podia gevuld zijn...WOW, wat wordt dit cool. Vanaf nu iedere dag de spotlights op 3 kennissessies van de 100 kennisdelers op The Next Event.

Wij zetten alvast 3 van de kennissessies op een rij. Ben jij zelf ook opdrachtgever van events? Dan ben je welkom op het kennisfestival: The Next Event, gratis kennisfestival over eventmarketing en live communicatie: hoe jouw volgende event nog beter wordt...


Kennissessie:
Hoe kan het juiste cateringplan het verhaal van het event vertalen

Gemiddeld 30% van het budget gaat op aan catering. Dan kan je beter er voor zorgen dat de catering volledig aansluit op het verhaal van jouw event!
Host: Kenneth  Reumerman van BBQ Events


Kennissessie:
The Power of Event Innovation

De kracht van (technologische) innovaties voor creatieve en onderscheidende concepten. Hoe zet je ze in en wat is de impact ervan?
Host: Jan Eleveld van Starlive


Kennissessie:
V
oor en nadelen van een evenement in een museum of bijzondere locatie

Waar moet je op letten als je een evenement organiseert in een bijzondere of historische locatie? Commercieel interessante opties en mogelijkheden blijken soms niet of lastig te realiseren. Wat is het voordeel van inspirerende niet-standaard locatie? Hoe kan je je bedrijfsnaam verbinden aan de waarden van een historische locatie of museum? Tijdens deze sessie wil ik graag spreken over de voor- en nadelen van de veelal prachtige locaties en oplossingen bedenken voor de mogelijke nadelen. Laten we samen van deze sessie een historische ontmoeting maken.
Host: Marcel Grim van Zuiderzee Museum


Tientallen tips mee naar huis

Zodra je jezelf als opdrachtgever of als bureau hebt ingeschreven voor The Next Event, kun je een keuze maken uit sessies op de 5 podia, maar vooral uit de inmiddels tientallen kennissessies van de kennisexperts die van The Next Event een heel bijzonder kennisfestival over eventmarketing en live communicatie, waar je naar huis gaat met tientallen tips en nieuwe partners voor jouw volgende event. Schrijf snel in: 

Een aantal kennissessies van The Next Event:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners