The+Next+Event%3A+van+Stoelen+naar+Doelen%2E%2E%2E
Nieuws

The Next Event: van Stoelen naar Doelen...

THE NEXT EVENT 2019 - The Next Event draait volledig om de ontmoeting tussen opdrachtgevers met vragen of hang naar meer kennis en de 100 tot 120 kennisexposanten die in hun huiskamers hun kennis delen. Opdrachtgevers kunnen nu al inschrijven, maar binnen enkele dagen kan dat via NetworkTables ook voor de kennissessies. Daarnaast 5 podia met sprekers: 1 daarvan is Juup de Kanter.

Juup Laarman – de Kanter is niet alleen docent Conceptontwikkeling en Creativiteit aan de Hogeschool Utrecht en trainer in lateraal denken, ze is ook nog eens eigenaresse van Juups.nl Impactvolle Ontmoetingen. De Brabantse bevlogen eventprof behoort daarnaast tot de voorhoede van de meetingdesign-beweging. ‘Van stoelen naar doelen’, vat Laarman-de Kanter de wereld van design thinking in de eventbranche samen.

‘Het organiseren van een evenement vervalt nog zo snel in thema, spreker, locatie en hoppa het evenement. Maar bij design-denken begin je bij wat gaan we doen? Wat willen we bereiken? Wat past daar bij? Dan heb je het ook eigenlijk niet meer over sprekers, maar over contentproviders: wat of wie brengt de content optimaal over. Dat kan ook een activiteit zijn of uit goed doordachte interactie voortkomen. Je zet in alles de gebruiker centraal. En dan kom je al heel snel uit bij inclusiviteit. Hoe komen ook gehandicapten, ouderen, mensen met een bepaalde religieuze of culturele achtergrond ook volledig aan hun trekken op een evenement? Menselijk ontwerpen, dat is het.’Juup Laarman–de Kanter.  Met mijn energie en enthousiasme help ik organisaties bij het realiseren van impactvolle ontmoetingen en het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van creativiteit. juup de kanterTijdens The Next Event staat Juup op het podium om te spreken over doelgericht eventdesign. In workshop vorm zorgt ze ervoor dat iedereen gegarandeerd met één nieuw idee weg gaat. Juup zal spreken op podium 2. Meld je aan voor The Next Event. Het evenement is uitsluitend toegankelijk voor corporate opdrachtgevers en organisatoren. 
 

The Next Event is volledig ingericht om antwoord te geven op de vragen van haar bezoekers. Dat kan middels kennis, tips en expertise van professionals, maar zeker ook door het aanbod wat daarbij hoort. Geen ellenlange beursgangen, waar de diversiteit per gang uw zoektocht naar antwoorden bemoeilijkt. U bent niet op zoek naar de speld in de beurshooiberg, maar u wordt vanaf moment 1 aan de hand genomen, op weg naar uw antwoorden. In de voorinschrijving kunt u onderwerp(en) aangeven waarbinnen u naar kennis en antwoorden op zoek bent. Binnenkort kunt u zich voor de podiumsessies inschrijven en maakt u gericht afspraken met de 100 tot 120 kennisexposanten via NetworkTables...
 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.