THE NEXT EVENT Kennissessies: Interactie, one-stop-shop voor grote events?, de juiste act voor jouw event

30-08-2019 - THE NEXT EVENT - The Next Event barst van de kennissessies. Wederom 3 van de kennissessies voor jou op een rij. Als opdrachtgever van evenementen ben jij in de gelegenheid om kennis bij de experts op te halen. Zij hebben de expertise binnen hun vakgebied. Waardevolle kennis die zij met jou als opdrachtgever kunnen delen. Tijdens The Next Event, 18 september 2019, het gratis kennisfestival over eventmarketing en live communicatie in De Broodfabriek in Rijswijk.

Klik op de button onder deze drie sessies, meld je aan en kies een stoel in de huiskamer van de kennisexposant naar keuze:

 

Kennissessie:
Creëer met interactie onder bezoekers meer toegevoegde waarde

Hoe stimuleer ik netwerken op mijn event? Hoe verlaag ik de drempel om mensen aan te spreken? Wat speelt er echt op mijn event? Hoe verzamel ik feedback op een makkelijke en directe manier? Komen deze vragen ook wel eens bij jou naar boven, kom dan langs bij onze sessies. Wij kijken graag met jou of jouw event een match is met onze tooling en of wij jou hierbij kunnen helpen.
Host:  Ruben Haring van EventInsight 
 


Kennissessie:
Een groot event organiseren middels one-stop-shop methode 

Hoe organiseer je een groot congres op een bijzondere locatie. Dat is waar de Fokker Terminal een klant van A tot Z in begeleidt. Van vloerindeling, inrichting en signing tot de catering en technische ondersteuning. Wij leggen je graag uit hoe zo'n traject verloopt en wat we allemaal voor je kunnen verzorgen. In de praktijk merken wij dat bureaus ook veel baat hebben bij deze werkwijze. Zij zijn druk bezig met de inhoudelijke kant van het event, terwijl alles op locatie door het Fokker Terminal team tot in de puntjes wordt geregeld!
Host:  Tom Verhaar van Fokker Terminal 
 


Kennissessie:
Hoe selecteer je juiste acts en entertainment bij (bedrijfs)evenementen? De do’s & don'ts

Hoe selecteer je het juiste entertainment voor je event? Op welke wijze kan een act je boodschap beïnvloeden, je imago versterken en je event een boost geven? We geven je uiteenlopende tips en adviezen hoe je van jouw event een onvergetelijke herinnering kunt maken door de inzet van het juiste entertainment en eventmedewerkers. Het lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar in marketing draagt ieder detail bij. Je verlaat deze sessie met nuttige tips en ideeën die je direct kunt toepassen.
Host: Jochem Otto van Marketing Generation
 


Tientallen tips mee naar huis

Zodra je jezelf als opdrachtgever of als bureau hebt ingeschreven voor The Next Event, kun je een keuze maken uit sessies op de 5 podia, maar vooral uit de inmiddels tientallen kennissessies van de kennisexperts die van The Next Event een heel bijzonder kennisfestival over eventmarketing en live communicatie, waar je naar huis gaat met tientallen tips en nieuwe partners voor jouw volgende event. Schrijf snel in: 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners