The Next Event 2020: op 1 december antwoorden op alle vragen rondom het organiseren van evenementen nu en straks

29-10-2020 - THE NEXT EVENT BACK TO SCHOOL - Het zag er nog lange tijd naar uit de The Next Event in een live vorm zou plaats vinden, maar we gaan volledig online. Op 1 december is The Next Event: back to school editie, live online in jouw huiskamer, keuken, kantoor of waar je ook verbinding hebt met internet. Vele experts geven die dag antwoorden, inzichten en voorbeelden. De komende dagen maken we alle spreker 1 voor 1 bekend. Profiteer nu nog van de voorinschrijving...

De doelgroep voor The Next Event was altijd al de opdrachtgever en ook nu is dat de doelgroep die we als eerste benaderen en al aardig enthousiast weten te maken. Maar The Next Event opent haar digitale deuren voor 1 keer ook voor alle branchegenoten, want we zitten allemaal met vragen en zijn op zoek naar antwoorden. Dat is precies de insteek van The Next Event: back to school editie. Op 1 december kun je vanaf 10.00 uur (09.30 inloop) je eigen programma samenstellen. Van spreker naar workshop, naar netwerkvloer naar experts op de beursvloer. Natuurlijk is je kaartje 'hybride' dus achteraf krijg je ook toegang tot alle sessies die je live online miste. De eerste spreker:

The Next Event 2020:
Hoe moeten we verder?

Corporate antropologe Danielle Braun is onze dag-opener. Braun is corporate antropoloog en heeft met de kennis en wijsheden uit rituelen van stammen over de hele wereld, organisaties op weg geholpen. Juist in deze tijd blijkt maar weer: houvast en richting vinden we juist ook in rituelen. Wat kunnen/moeten we doen in deze bizarre tijd als het gaat om teambuilding/community nu we elkaar zo weinig kunnen ontmoeten? Welke lessen moeten we leren?

Danielle Braun opent in een virtuele plenaire zaal The Next Event 2020, wanneer alle bezoekers zelf hun weg gaan...Dit event is niet te missen. Ga je mee Back to School? En krijg jij ook antwoord op al jouw event vragen van nu en straks? Maak dan nog tm 1 november gebruik van de voorinschrijving: klik op de afbeelding hieronder!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners