The Next Event 2019: van stoelen naar doelen / nooit meer een lege zaal

27-08-2019 - THE NEXT EVENT - Naast de 100 kennisexposanten op de festivalvloer van The Next Event op 18 september in De Broodfabriek in Rijswijk, zijn er ook 5 podia met content en inhoud. Podium 2 staat in het teken van PRAKTISCHE INPUT VOOR EVENTS Doelgroep: secretaresses, PA's en opdrachtgevers op zoek naar praktische hulp. Inhoud: workshops eventdesign, decoreren, events in het buitenland, creatief denken/concepten, etc. Hierbij alvast twee sprekers op dit podium: van stoelen naar doelen en Nooit meer een lege zaal.

Spreker: Juup de Kanter
Onderwerp sessie: Van Stoelen naar Doelen
Tijdens deze workshop neemt Laarman-de Kanter jou mee in de wereld van design thinking in de eventbranche. Zij garandeert dat iedereen gegarandeerd met één nieuw idee weg gaat.
 
Spreker: Hans Groen, GM at Theatercolleges BV and author of 'Volle Zalen'
Onderwerp sessie: Nooit meer een lege zaal.
De beste strategie voor een uitverkocht event. Aan de hand van inspirerende cases als de musicals De Marathon en Soldaat van Oranje (al negen jaar uitverkocht), de seminars met Johan Cruijff en president Obama en de innovatieve ideeën van André Rieu deelt Hans Groen de beste learnings.  Het vullen van een seminarzaal is Hans Groen niet vreemd. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in het organiseren van seminars, masterclasses en collegereeksen. Daarnaast organiseert hij theatercolleges: kennisbites in het theater. Hij is de auteur van het boek Volle Zalen – De beste strategie voor een uitverkocht event.
 
>> Ga direct naar inschrijven en ontdekt het complete programma
(let op: The Next Event is alleen te bezoeken voor opdrachtgevers en bureaus)

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners