The Next Event 2019: 'Het Evenement dat niemand wil missen' vult podium 4

23-08-2019 - THE NEXT EVENT - NEXT EVENT 2019 - 18 september 2019 is het zo ver: het baanbrekende kennisfestival The Next Event. Een kennisfestival waar kennisdelen centraal staat. De 100 kennisexposanten hebben allemaal een huiskamer waarin zij op onderwerp kennisdelen. Iedere bezoeker kan via NetworkTables dergelijke sessies boeken en tevens een stoel reserveren voor een sessie op 1 van de 5 podia. De komende dagen maken we dat podiumprogramma volledig bekend.

PODIUM 4
HET EVENEMENT DAT NIEMAND WIL MISSEN

Doelgroep: secretaressen, PA's en opdrachtgevers op zoek naar praktische hulp
Toegang: gratis

Een fenomeen in de branche: Het evenement dat niemand wil missen. Laagdrempelige tips, do's en don'ts van Erik Peekel van LiveCommunicatie.nl en een aantal experts. Zij nemen je mee langs voor- en natraject en natuurlijk alle tips die je nodig hebt voor een impactvol event. Opdrachtgever of evenemtenbureau? Op zoek naar praktische tips, do's en don'ts, dan kun je bij inschrijving voor The Next Event ook een stoel claimen voor 1 van de sessies op dit podium. Daarnaast vind je op de kennisfestival-vloer nog eens 100 huiskamers waar eventexperts op onderwerp kennissessies houden. Dus schrijf snel in:


 


Organisator EventBranche.nl: 'The Next Event is een beursconcept volledig vernieuwd. Dus de kennisexposanten op ons kennisfestival hebben een huiskamer waar ze op onderwerp in gesprek gaan met de bezoekers. Die bezoekers zijn geen 1000-en branchegenoten, familie, kennissen of collega's, maar louter opdrachtgevers en bureaus. Eigenlijk is het een soort live contentmarketing. Kennisdelen is het woord. Dat geldt ook voor de 5 podia waar bezoekers sessies kunnen reserveren. Op 4 podia is dat gratis en op het vijfde podia bieden we een betaald VIP-programma. In de komende dagen publiceren we alle 29 sessies en sprekers.


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Zento bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 2. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 3. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 4. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners