The+Colour+Kitchen+on+Tour+doet+drie+evenement+op+een+dag
Nieuws

The Colour Kitchen on Tour doet drie evenement op een dag

The Colour Kitchen on Tour, het partycatering bedrijf dat bekend staat om zijn MVO-aanpak, deed onlangs drie evenementen op een dag.

Pieter Aalders van The Colour Kitchen on Tour beschrijft de drie evenementen waar de partycateraar bij betrokken was:

Het evenement dat als eerste plaatsvond in thuishaven Utrecht had hooggeëerd bezoek. Prinses Maxima was aanwezig bij het dagcongres in Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht. Doordat de Prinses het afgelopen jaar op verschillende manieren in aanraking is gekomen met The Colour Kitchen herkende zij direct de catering en reageerde enthousiast; “Van The Colour Kitchen weet ik alles al en vooral hoe lekker het smaakt”. 'Dat is precies wat we willen, onze gasten meenemen op een culinaire reis. Door de wereldse gerechten en de crew laten zien hoe mooi diversiteit kan zijn', zegt Pieter Aalbers, initiatiefnemer van The Colour Kitchen on Tour.

Daarna ging de karavaan met ‘The Colourkitchers’ door naar het Gemeentehuis van Utrecht waar een diner voor topsporters werd georganiseerd. De gasten bestonden veelal uit jonge talenten. Vergelijkbaar met de jonge talenten op de werkvloer, die bij The Colour Kitchen de professionele kans krijgen naar de arbeidsmarkt in de horeca te betreden. Op hetzelfde moment werden in de Pieterskerk te Leiden de gasten verrast met internationale smaken tijdens het fundraising galadiner dat als thema had; Celebrating Diversity.

De tour gaat nog door want op 31 maart a.s. is The Colour Kitchen on tour uitgenodigd om op een MVO event in België te acteren. Pieter Aalbers is bijzonder trots; “Geweldig om ook te bemerken dat ons initiatief niet onopgemerkt is gebleven bij onze zuiderburen. The Colour Kitchen omarmt diversiteit en vergroot verschillen uit in plaats van ze weg te stoppen. Welk land volgt…?”
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.