Terug+van+vakantie%3F+Deze+data+moet+iedere+eventprof+blokken%21
Nieuws

Terug van vakantie? Deze data moet iedere eventprof blokken!

EVENTMARKETING - Wij kunnen ons er alles bij voorstellen: terug van vakantie, mailbox vol en rammen maar weer. Om jullie een beetje te helpen bij het ordenen van je agenda, hebben wij de 4 belangrijkste data voor je op een rij gezet. Blokken die handel, want op deze dagen word je geïnspireerd, wordt jouw kennis verbreed, je netwerk vergroot of je klantenbestand verdubbeld.

9 september
De ultieme customer experience in Het Sieraad

EventBranche LIVE
Ultieme customer experience
Het Sieraad - Amsterdam
09 september 2019
 

EVENEMENTENLOCATIE AMSTERDAM - Het mooie van EventBranche LIVE is de combinatie van netwerk, kennis en het ontdekken van een nieuwe locatie. Aanstaande maandag 9 september 2019 ben je als eventprofessional en opdrachtgever van harte welkom tijdens EventBranche LIVE in Het Sieraad in Amsterdam. De compleet vernieuwde locatie is een parel in centrum Amsterdam. 

>> LEES MEER EN SCHRIJF IN


18 september
The Next Event 2019: 100 kennissessies en 5 podia

The Next Event 2019 #TNE19
Hoe jouw next event nog beter wordt?
De Broodfabriek Rijswijk
18 september 2019
 

The Next Event 2019 komt er aan en dan is het wel heel prettig dat we op de dag dat we ons programma stap voor stap gaan aankondigen dat de eerste 300 opdrachtgevers aangemeld zijn. Zij gaan straks allemaal hun kennissessies bij de exploitanten kiezen en hun programma qua keynotes bepalen via het systeem van onze partner NetworkTables. Ook hebben we vandaag nog enkele tientallen plekken vrij voor de bedrijven uit de branche. Zij mogen als kennisexposant aanwezig zijn. Kom ook naar het ultieme kennisfestival. Let op: alleen opdrachtgevers als bezoekers! De branche zelf kan als kennisdeler aanwezig zijn.

>> LEES MEER EN SCHRIJF IN


7 oktober 2019
Voor in de agenda: TopSpeakers LIVE, de inspiratiedag voor eventmanagers

TopSpeakers LIVE
Alle topsprekers onder één dak LIVE
AFAS Leusden
7 oktober 2019

 
Tijdens TopSpeakers LIVE, in samenwerking met AFAS en EventBranche.nl, komen 30 professionele topsprekers samen om jouw als eventmanager te inspireren. Zo vertelt Wouter de Jong je alles over de sportschool voor je geest, gaat Karim Benammar je leren transformerend te denken, gaat Bas van der Veldt (AFAS Software) je alles vertellen over User Experience en laat Mark Tichelaar je hersenen kraken tijdens een keynote over Brain-Management. Moet je bij zijn dus!

>> LEES MEER EN SCHRIJF IN


14 oktober 2019 
EventBranche Congres: The Circle of LIVE


Best Event Awards World

De awards voor de beste eventmarketing ter wereld

WO 27 NOVEMBER 2019 T/M ZA 30 NOVEMBER 2019
Tijdens Best Event Awards World komende honderden internationale merken en bedrijven samen met de internationale eventbranche. Trakteer jezelf (en je team) op een paar inspirerende dagen met vakgenoten onder elkaar; jury presentaties genomineerde cases, een congres, de award show en natuurlijk volop netwerken en kennis op doen. In Milaan
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.