Terre+des+Hommes+maakt+portal+voor+Betrokken+Bedrijfsuitjes
Nieuws

Terre des Hommes maakt portal voor Betrokken Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren en tegelijkertijd een goed doel steunen. Terre des Hommes kent de kracht van maatschappelijk betrokken bedrijfsuitjes en heeft een portal gelanceerd om eenvoudig een keuze te maken.

'Van een workshop theatersport en een TukTuk rally achter de Haagse duinen tot een interculturele kookworkshop en per zeilboot naar Terschelling. Er zijn talloze bedrijfsuitjes, maar dat je daarmee ook nog een goed doel kan steunen, is nieuw', aldus Terre des Hommes.

Op betrokken-bedrijfsuitje.nl zijn tien populaire bedrijfsuitjes te bekijken die bij een boeking allemaal minimaal tien procent korting geven. Deze ‘donatiekorting’ gaat naar projecten van kinderrechtenhulporganisatie Terre des Hommes.
 


'Niet alleen investeren in de broodnodige teambuilding, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden. Welk bedrijf wil dat nu niet? Terre des Hommes stelt als eerste ontwikkelingsorganisatie in Nederland bedrijven in staat om op deze manier projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en microkrediet te steunen. Wanneer een bedrijf een boeking doet via betrokken-bedrijfsuitje.nl schenkt het de tien procent korting of meer aan een van de ruim 300 projecten van Terre des Hommes.'
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.