Tentenleverancier biedt met bezoekunits de mogelijkheid tot ontmoeting

06-05-2020 - Flexibel inzetbare locaties kunnen voor verschillende bedrijven een oplossing zijn. Zo ontwikkelde tentenleverancier Veldeman ontwikkelde voor Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus in Sint-Niklaas 2 bezoekunits en 1 wachtruimte. Vandaag zullen de cliënten er voor het eerst sinds het uitbreken van het coronavirus terug bezoek kunnen ontvangen.​

Vanaf zaterdag 14 maart werd het bezoek in psychiatrische ziekenhuizen verboden. Patiënten mochten de campus ook niet meer verlaten. Een zware klap voor een kwetsbare groep die het al moeilijk had. Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus bleef niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar mogelijkheden om toch bezoek te kunnen organiseren voor haar cliënten. Zo kwamen zij terecht bij Veldeman uit Bree, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren.

Veldeman ontwierp voor Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus 2 bezoekunits. Beide units werden voorzien van een scheidingswand zodat de ruimte telkens in 2 hermetisch afgesloten delen opgesplitst kon worden. De ruimtes werden mooi aangekleed, zodat de bezoeken in een aangename setting kunnen plaatsvinden. Een derde unit zal dienst doen als wachtruimte voor de bezoekers.

“De eerste bezoekers zullen vandaag ontvangen worden. Om organisatorische redenen zal gestart worden met 1 bezoek per week per cliënt. De units zullen elke dag voor een andere afdeling van het centrum ter beschikking gesteld worden. Op deze manier willen wij een extra service aanbieden voor het welzijn van onze cliënten en tegelijkertijd hun fysieke gezondheid beschermen.” aldus Stefaan Baeten, algemeen directeur van Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus.


“In deze coronacrisis helpen wij organisaties om een veilige omgeving te creëren voor klanten, bezoekers en personeel. Dit gaat van ontvangst- en ontmoetingsunits, over extra werk- of opslagruimte voor bedrijven tot wacht- en winkelruimtes voor de retail. Voor verschillende ziekenhuizen bouwden wij triagetenten. Met onze tentstructuren en units leveren wij steeds een totaaloplossing ingericht met (nood)deuren, scheidingswanden, desinfecterende middelen, meubilair, elektriciteit, verlichting, …” licht Andy Moors toe, CEO van Veldeman.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners