Tegen+de+stroom+in%2C+Big+Stuff+always+great%21
Persberichten

Tegen de stroom in, Big Stuff always great!

Op 12 maart gingen 2 ervaren rotten uit het event- en decorvak vol enthousiasme naar de KvK om een nieuw opgericht bedrijf genaamd  Big Stuff b.v. in te gaan schrijven.

Big Stuff, ”groots in ontwerp en groots in uitvoering”, dat was de slogan. De website was klaar en de eerste ideeën voor grote lichtobjecten en events kregen vorm. Hoe onze samenleving er na 12 maart uit is gaan zien en de gevolgen hiervan voor de eventbranche,  weten we inmiddels allemaal.

Desondanks verloopt de start van Big Stuff zeer voortvarend. Er zijn 4 mooie live uitzendingen gemaakt voor Vakkanjers, een mooie co-productie met het fantastische team van Jetnet & Technet. In 6 weken tijd is er een vervanging voor het live event wat op 11 en 12 juni had moeten plaatsvinden bedacht en geproduceerd. Er zijn inmiddels 2 Big One’s uit de communicatiebranche toegevoegd die onze klanten op het gebied van strategie en ontwerp uitstekend kunnen helpen, we kunnen zo nog beter onderbouwde eventconcepten opleveren.

Verder is de inrichting en aankleding van de SP studio in Amersfoort  in samenwerking met Fidato gerealiseerd, de ruimte is inmiddels in gebruik genomen. De geluiden die we vanuit onze klanten opvingen hebben we vertaald naar een goed onderbouwd eventconcept genaamd FREE YOUR MIND, het middel voor organisaties tegen de corona burn out. Het decor en de draaiboeken liggen klaar.

De eerste bijzonder spraakmakende Big Stuff licht-obecten  die ingezet kunnen worden bij events zijn klaar, hierover binnenkort meer. Tegen de stroom in, vol enthousiasme met spraakmakende ideeën en producten, Big Stuff always great!

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.