Tackle the coronavirus on your event!

04-05-2020 - Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast! Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze event sector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen.

Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast. Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze event sector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen.

In deze tijden zullen we onze krachten moeten bundelen om toekomstige evenementen "corona proof" te maken en ook wij willen daar ons steentje toe bijdragen!
 

WANDELGANGEN ORGANISEREN VOOR EENRICHTINGSVERKEER
Eén van de belangrijkste voorstellen is het sturen van de bezoekersflow in eenrichtingsverkeer door de eventlocatie. Deze wandelpaden kunnen zeer duidelijk aangegeven worden door onze tapijtlopers die we in elke gewenste kleur op locatie kunnen plaatsen.

Extra signalisatie nodig? Dat is geen probleem. Wij denken graag creatief mee om de bezoekers de juiste richting uit te sturen.
 

KEEP IT SAFE
Ook gescheiden in -en utgangen of wachtzones bij registratie, catering en overige verdienen de nodige aandacht! Deze zones kan je inrichten met full color prints. Pijlen, symbolen of waarschuwingen kunnen op tapijt geprint worden om alles in goede banen te kunnen leiden. Zo is het voor alle bezoekers en medewerkers meteen duidelijk hoe ze een veilige afstand van elkaar kunnen bewaren.
 

STAY IN TOUCH
Vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Cover Flooring.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners