SVP+Sfeerbeheer+organiseert+awarduitreiking+voor+Jupiler+League
Nieuws

SVP Sfeerbeheer organiseert awarduitreiking voor Jupiler League

Organisatiebureau SVP Sfeerbeheer koos in samenspraak met medeorganisatoren Jupiler, Eyeworks Sport, ELF Voetbal Magazine en AD Sportwereld voor Panama Amsterdam als locatie van de Gouden Stieren 2009/2010.

De Gouden Stieren zijn de prijzen voor clubs, voetballers en trainers in de Jupiler League, de eerste divisie van het Nederlands betaald voetbal. SVP Sfeerbeheer zette een awardevent neer in Panama Amsterdam.

De tweede editie van het feestelijke evenement werd gepresenteerd door Wilfred Genee. Opvallend: alle prijzen gingen naar Noord-Oost Nederland:

  • Beste Trainer: Darije Kalezic (De Graafschap)
  • Beste Speler: Mark de Vries (sc Cambuur)
  • Topscorer en Beste Talent: Michael de Leeuw (BV Veendam)
     


“Met de uitreiking van de Gouden Stier willen we de Jupiler League extra aantrekkelijk en spannend maken voor clubs, spelers, trainers en publiek”, aldus directeur Patrick Brand van de Coöperatie Eerste Divisie. “Met de Gouden Stier hebben we degenen onderscheiden die over het gehele seizoen de beste prestatie hebben neergezet. De stier staat symbool voor kracht, sportiviteit, competitiviteit en passie in het voetbal. Het zijn de eigenschappen die een speler moet hebben om hogerop te komen”, aldus Brand over de achterliggende gedachte van het evenement.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.