Sven+Wiertz+versterkt+directie+MECC+Maastricht+als+eindverantwoordelijke+beurzen+en+events
Nieuws

Sven Wiertz versterkt directie MECC Maastricht als eindverantwoordelijke beurzen en events

Per 1 maart zal Sven Wiertz toetreden tot de directie van MECC Maastricht. Wiertz is al geruime tijd werkzaam voor MECC Maastricht waarvan de laatste zes jaar als Manager Event Services. In zijn functie als Operations Director is hij operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen, congressen en evenementen.

De uitbreiding van de directie is in lijn met de groeiende portefeuille, de internationale ambities en de upgrade en uitbreiding van MECC Maastricht. Rob van de Wiel, Managing Director MECC Maastricht: “We zijn belangrijke stappen aan het zetten om MECC Maastricht toekomstproof te maken en onze ambitieuze plannen te kunnen realiseren. Een nieuwe managementstructuur en versterking van de directie zijn daarbij essentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat de toetreding van Sven Wiertz tot de directie een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze verdere internationale ontwikkeling.”

De samenstelling van de directie zal per 1 maart bestaan uit: Rob van de Wiel – Managing Director, Frank Mimpen – Commercial Director en Sven Wiertz – Operations Director.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.