Succesvolle eerste editie van EventBrancheLIVE bij Buitenplaats Kameryck

12-03-2019 - #EVENTBRANCHELIVE - Het was groot nieuws, maar ook weer niet: in 2019 besloot EventBranche.nl geen EventBranche Borrels meer te organiseren. Daarvoor in de plaats werd EventBrancheLIVE gelanceerd: meer inhoud, in de middag een onderwerp uit diepen, in het plenaire deel Learn from the Best en daarna de locatie bewonderen, netwerken en lekker eten en drinken.

'We hadden ons geen betere en passender locatie kunnen wensen dan Buitenplaats Kameryck. De evenementenlocatie presenteerde haar prachtige nieuwbouw, waardoor de locatie twee keer zo groot is geworden. Het verhaal van juridisch getouwtrek, Raad van State en persoonlijke tegenslag maakte in het voortraject al diepel indruk. Des te mooier was het om een enorm respectvol applaus te horen van de 200 aanwezigen voor de twee eigenaren Mark Haagen en Hans Voorn. Daarnaast waren de reacties positief tot zelfs zeer positief over ons verdiepingsgedeelte in de middag, waar Carlijn Postma, Contentmarketing Vrouw van het Jaar 2017, indruk maakte met haar voordracht over contentmarketing voor eventprofs. Ze wees onze gasten dat we nooit meer in termen van doelgroepen moeten denken, maar in publiek. Doelgroepdenken is namelijk arrogant, want dan plaats je al mensen in jouw groep terwijl ze daar misschien wel helemaal niet in willen zitten. Bij publiek heb je het over mensen met gedeelde interesses, was haar eerste statement, om vervolgens aan de hand van Hollywood-kaskrakers uit te leggen hoe effectieve contentmarketing werkt', kijkt een trots EventBranche.nl-team terug.

In de namiddag groeide het publiek tot 200 gasten en was er een prachtig, warm en bovenal respectvol applaus voor Hans Voorn en Mark Haagen en hun doorzettingsvermogen en passie voor het eventvak. Op veler verzoek hierbij nogmaals het indrukwekkende interview dat Punkmedia had met het duo, tijdens de bouwfase:

 

 

Vervolgens nam Sjoerd Weikamp het publiek mee langs #EventTrends2019 en gaf directe voorbeelden en kansen voor de branche. Uiteindelijk werd er heerlijk gegeten, genetwerkt en werd de locatie bewonderd.

>> Binnenkort meer <<

Grote dank en respect aan het team van Buitenplaats Kameryck en natuurlijk onze partners:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 3. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen landgoed midden op de Utrechtse...
 4. Wageningen International Congress Centre

  Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij...
 5. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners