Succesvolle+Culinaire+Inspiratiedag+voor+eventplanners+in+Noordwijk%3A+Good+Food+is+Good+Mood%21
Persberichten

Succesvolle Culinaire Inspiratiedag voor eventplanners in Noordwijk: Good Food is Good Mood!

Noordwijk Marketing organiseerde afgelopen maandag 18 juni een Culinaire Inspiratiedag voor eventplanners. Maar liefst 70 deelnemers maakten kennis met Noordwijk als culinaire congres- en eventlocatie. Het thema van de dag: Good Food is Good Mood!

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: “Doelstelling van deze dag was onder andere om de deelnemers te laten zien hoe compact en veelzijdig Noordwijk is. Via een wandeling met tablets ervaarden de deelnemers in teams hoe dicht de eventlocaties bij elkaar liggen. Onderweg stopten de teams voor leuke teamopdrachten en werden ze verrast met culinaire gerechten. Want met meer dan 100 restaurants, lunchrooms en beachclubs is Noordwijk ook een ware culinaire hotspot!’’

Na de culinaire wandeling langs onder andere Beachclub Bries, Grand Hotel Huis ter Duin, Oriento, DYLANS en Huize van Wely volgde een plenaire presentatie van de bekende topchef en culinair ondernemer Ron Blaauw in Klooster | events, art & design. Blaauw inspireerde de aanwezigen met een mooi persoonlijk verhaal over zijn carrière, zijn restaurants en zijn inzichten. Blaauw’s boodschap: wees origineel en blijf dicht bij jezelf. Laat je niet verleiden om mee te gaan in alle trends, doe vooral waar je goed in bent.  De Culinaire Inspiratiedag werd afgesloten met een netwerkborrel.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.