Studio%27s+Aalsmeer+zoekt+eventondernemers
Nieuws

Studio's Aalsmeer zoekt eventondernemers

Op 30 juni sloot Stage Venues de deuren van het Event Centre Aalsmeer. Met het vertrek ontstaan legio aan kansen voor creatieve ondernemers in het nieuwe Crown Business Studios.

Er wordt gezocht naar ondernemers die een uitdaging zien in de exploitatie van bijvoorbeeld de discotheek The Big Apple, maar ook voor onder andere het Theater met 867 stoelen, het Comedy Café en de Pianobar.

'Tevens zijn er mogelijkheden voor het vestigen van een hotel. Voor de exploitatie hiervan zijn ondernemers met ambitie van harte welkom. Uitstekend passend bij het hotel zou een Wellness Center zijn. Het opstarten van dit soort bedrijven vraagt creativiteit, doorzettingsvermogen en lef. Het streven van Crown Business Studios is het creëren van synergie tussen de ondernemers', aldus de nieuwe exploitant.

Opvolgers gezocht
“Voor ons een nieuwe uitdaging”, vertelt Huibert Kralt, adjunctdirecteur van De Raad Vastgoed in het programma Business Class zondag 13 juni jl. “We zoeken een nieuwe Joop van de Ende. Hiermee bedoelen we de kleine creatieve ondernemers die net zo succesvol willen worden als Joop van den Ende”. Ondernemers voor de exploitatie van het evenementengedeelte, maar ook ondernemers voor kantoorruimte en de studio’s. “Wij zijn er klaar voor!”, aldus Huibert Kralt.

Eerste grote productie gepland
In studio 1 zal van 4 oktober tot en met 1 december de opname plaatsvinden van “So you think you can dance” (België). Er zullen onder meer 8 liveshows opgenomen worden gedurende deze periode met veel publiek.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.