Studio 21 vindt zichzelf volledig opnieuw uit: neem een kijkje in The Magic Circle

20-11-2019 - STUDIO 21 ENTER THE MAGIC CIRCLE - En opeens is er een nieuwe standaard voor eventlocaties. Studio 21 in Hilversum, een icoon qua naam en qua bekendheid, gooit het roer volledig om.

Waar de evenementenlocatie tot voorheen een black box was, waar miljoenen Nederlanders al eens een dinnershow meemaakten, opende Studio 21 onlangs een spiksplinternieuwe, high tech, ronde locatie met een 360 graden scherm met ongekende mogelijkheden. Treed binnen in pure locatieverwondering. Enter the Magic Circle!
 
 
Foto’s: Nathan Reinds
 
Oseven nam vorig jaar de regie over in Studio 21 en onder leiding van Richard Jonker en Maaike Heida-Oudshoorn (sales) werd het roer van de traditionele eventlocatie volledig omgegooid. Dat resulteerde in een bijna surreële, maar even zo praktisch en intiem ingerichte ronde locatie. 1000 vierkante meter, plek voor 750 gasten in dinneropstelling en 1400 in theater, een 450 vierkante meter lang scherm dat je in 360 graden vol - ledig opslokt en verwondert. De ronde setting en het immense scherm maken van de locatie daadwerkelijk een magic circle waar verwondering en live communicatie simpelweg niet te ontwijken zijn. Hoe immens ook, het straalt vooral intimiteit uit, maar dan wel eentje die overdondert in alle opzichten. ‘Anders dan de rest’, vat Richard Jonker, directeur Studio 21, de nieuwe koers samen. ‘In Studio 21 kijk je niet naar een beleving, maar je zit er middenin.’ 
 
 
De nieuwe Studio 21 is met haar ronde setting, state-of-the-art techniek en vele branding mogelijkheden een unieke plek die zich kan vormen naar vele verschillende soorten events. En laten we vooral niet vergeten dat de ronde setting zo’n beetje de meest ideale kapstok is voor welke aanleiding of thema dan ook. ‘We willen de locatie zo laagdrempelig mogelijk aanbieden, dus boek je hier inclusief techniek, regie, bediening en bijvoorbeeld entertainment. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment. We willen in alles anders zijn dan andere locaties. Alles overtreffen, dat is het streven.’ 
 
 

 

Madamme Jeanette: culinaire theatershow

 
Uit eten gaan op een manier die totaal anders is dan alles wat je bent gewend? Stap in de wereld van Madame Jeanette: intens, vernieuwend en vol visueel geweld, waar een Las Vegas club u tegen zegt. Madame Jeanette geeft je een heerlijk culinair vijfgangendiner, verpakt in een spectaculaire show vol visuele ik-weetniet-waar-ik-allemaal-moet-kijken momenten. Het vuur is aan in het nieuwe culinaire theater van Nederland. De energie die hangt in Studio 21 is niet te blussen.
 
Samen met partners Tribe Company, TWOFIFTYK en Chain heeft Studio 21 een compleet nieuw format ontwikkeld in de Studio. De perfecte plek voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijk event. Naast groepsarrangementen kan je uiteraard een exclusieve show boeken of in overleg een op maat gemaakt event organiseren dat een combinatie is van Madame Jeanette en een compleet eigen invulling. Het restaurant kan al met een paar simpele aanpassingen de gewenste look en feel aannemen.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Van Overbeek Sanitair

  Leverancier van mobiele sanitaire oplossingen.
 2. InPrintMatter BV

  inPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor XL prints en productie van 2D + 3D Blow Ups &...
 3. Catalyst Teambuilding Netherlands

  Verbind medewerkers en ontwikkel de vaardigheden van de toekomst. Gamification en serious games maken leren en...
 4. Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Maar ook: smaakvolle...
 5. Kameryck V.O.F.

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners