STRTFSTVL viert vijfjarig jubileum met 2400 m2 beursvloer bij DeFabrique

20-02-2019 - STRTFSTVL Showcase bestaat vijf jaar en dat wordt groots gevierd met een uitgebreide beursvloer en diverse premières, op 26 en 17 februari bij evenementenlocatie DeFabrique. Al vijf jaar is STRTFSTVL het evenement dat je als eventprof niet mag missen met o.a. straattheater, circusacts, acrobaten, entertainment uit binnen- en buitenland en meer dan honderd optredens in twee dagen.

Door de vele aanmeldingen en grote acts is STRTFSTVL dit jaar nog groter. Zo is Loods 8 van DeFabrique erbij getrokken voor een spectaculaire touwact (910 meter!) waar op bijzondere wijze theater, circus en magie wordt gecombineerd. Naast diverse voorstellingen, acts en acrobatiek is er ook een inhoudelijk programma. Zo wordt er gezocht naar nieuwe manieren om cultuur te financieren, presenteren artiesten hun ideeen voor nieuw straattheater tijdens Project Pitches én is er een Meet & Greet tussen eventprofs en artiesten. 

Kortom, kom langs, laat je verwonderen, doe inspiratie op en netwerk op een creatieve manier. STRTFSTVL is er voor groot en klein en valt in de voorjaarsvakantie, voor midden en zuid Nederland, dus neem ook vooral je kinderen mee!
Op de dinsdag wordt de dag afgesloten met een unieke act. Nog nooit speelde evenementenlocatie DeFabrique zo'n grote hoofdrol in een show. Femke van Compagnie Kairos gaat op grote hoogte dansen; maar waar? Koop nu je kaarten via: www.strtfstvl.nl 

Dinsdagavond van 19:30 - 22:00 uur is er voor professionals uit het vak een netwerkborrel. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via http://www.strtfstvl.nl/bezoeken2019pro.html

 

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Walibi Holland

  Wil je een bloedstollende dag beleven met je team, geen saaie vergaderingen meer? Je zakenrelaties entertainen óf je...
 2. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 3. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners