Strandzuid+opent+al+in+april+en+komt+met+speciaal+arrangement
Nieuws

Strandzuid opent al in april en komt met speciaal arrangement

Strandzuid heeft in enkele jaren een geheel eigen plek opgeeist als Amsterdamse locatie. Ook in de eventbranche is de locatie achter de RAI een veel geboekte locatie. 'Vanwege het goede lenteweer de afgelopen jaren, opent Strandzuid in 2011 haar deuren al in april voor evenementen.'

Evenementen op evenementenlocatie Strandzuid konden in voorgaande jaren pas geboekt konden worden vanaf mei. Dit jaar is gekozen de verbouwing van de winterse evenementenlocatie Zuidpool tot Strandzuid al in maart in gang te zetten.

Naast de mogelijkheid om al vanaf begin april evenementen voor groepen van 30 tot 2500 personen af te nemen, biedt Strandzuid een nieuw arrangement aan: het Summer All Inclusive Arrangement. 'In dit arrangement zit onder andere een onbeperkt drankarrangement van vier uur en een heerlijk BBQ buffet; alles tezamen tegen een zeer scherp tarief', laat Strandzuid in een persbericht weten.

Het winterchique Zuidpool, geschikt voor groepen tot 1100 personen, zal nog tot eind februari open zijn voor evenementen. Op 25 februari wordt er teruggeblikt op de winter van 2010, met de Alaaf! Alaaf! Closing Party op Zuidpool.


>> bekijk de bedrijfspresentatie van de evenementenlocatie in Amsterdam

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.