Strandzuid+breidt+uit+met+The+Beach+House
Nieuws

Strandzuid breidt uit met The Beach House

Evenementenlocatie Zuidpool in Amsterdam (achter de RAI) wordt in maart weer omgetoverd tot Strandzuid. Dit jaar breidt de zomerse locatie verder uit met The Beach House.

Waar in 2010 Palm Beach als nieuwe sublocatie van evenementenlocatie Strandzuid in het leven werd geroepen, vernieuwt Strandzuid in 2011 met The Beach House.

Na de maand maart, waarin Zuidpool wordt omgebouwd tot Strandzuid, zullen de deuren van The Beach House geopend zijn voor evenementen van groepen tot 150 personen. 'Met The Beach House willen we het echte zomergevoel bij onze gasten aanwakkeren. Om dit te bereiken, krijgt deze sublocatie het karakter van een authentieke surfers hut op Hawaii', zegt Bram van Es, commercieel directeur van Unlimited Label, de organisatie achter Strandzuid en Zuidpool. 'Hierbij moet gedacht worden aan surfplanken tegen de muur, uitzicht over strand en zee middels een visual van 30 vierkante meter en natuurlijk overheerlijke cocktails en barbecue.'

Overdekt
'The Beach House wordt grotendeels overdekt. Wij blijven met Strandzuid een evenementenlocatie die deels afhankelijk is van het weer. Met openslaande deuren en een groot terras combineren we het beste van twee werelden', aldus van Es. Onder de overkapping beschikt The Beach House, naast ruimte voor evenementen, over een eigen bar en eigen keuken unit. Zuidpool is nog tot eind februari geopend voor evenementen van groepen tot 1100 personen. Na de ombouw is Strandzuid vanaf april geopend voor lunch, borrel, diner en evenementen van groepen tot 2200 personen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.