
Sterrenrestaurant van L'Europe profileert zich in zakelijke markt met Bord'Eau Events
Speciaal voor Bord'Eau Events heeft Executive Chef Richard van Oostenbrugge drie verschillende menu's vastgesteld geïnspireerd op het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Bord'Eau. 'Ervaar uw volgende lunch en/of diner in uw eigen privéruimte volledig gedecoreerd in Bord'Eau stijl inclusief een eigen Maître en Sommelier. Na een zeer succesvolle eerste editie van de lancering van het nieuwe concept ‘Bord’Eau Events’ afgelopen september presenteerde Executive Chef Richard van Oostenbrugge het vernieuwde menu van deze bijzondere culinaire ervaring voor groepen. In de recentelijk hernoemde privékamer, vernoemd naar wijlen ‘Johannes van Dam’, Nederlands meest bekende culinair recensent, is met een select gezelschap van diverse media geproost op een succesvol vervolg van het Bord’Eau Events concept', aldus hotel L'Europe over Bord'Eau Events.
De L’Europe Amsterdam beschikt over een vergaderoppervlakte van 600 m2 verdeeld over zeven unieke vergaderzalen met elk een eigen karakter. Verwacht een combinatie van klassiek en modern, met schitterend uitzicht over de historische Amstel en volledig uitgerust met de laatste state-of-the-art technologie. Dat in combinatie met het 'sterreneten' zorgt voor een op zijn minst bijzondere evenementenlocatie voor selecte gezelschappen.