SterrenChef: het eerste boekingsbureau voor haute cuisine op locatie

29-11-2019 - Liefde gaat door de maag, toch? Zo dachten ook de initiatiefnemers van het nieuwe boekingsbureau SterrenChef. Met keuze uit één van de dertig bekroonde sterrenchefs zorg je met haute cuisine op locatie voor culinaire meerwaarde op je evenement.

Er bestaan vele boekingsbureaus voor sprekers, artiesten en muzikanten, maar ondanks dat sterrenchefs de nieuwe helden en ‘hot’ zijn, was hier nog niet op ingesprongen. SterrenChef heeft als doel om voor alle partijen (de Chefs, particulieren en bedrijfsleven) hoogstaande culinaire samenwerkingen te realiseren. Bij RTL Boulevard is de kick off van SterrenChef gerealiseerd.

De SterrenChefs
30 chefs met 1 of 2 Michelinsterren, verspreid over het land, hebben zich aangesloten om haute cuisine op locatie te brengen. Ondanks het feit dat zij erg druk zijn in hun eigen restaurant vinden zij het heerlijk om op locatie aan de slag te gaan en vinden zij het een leuke ervaring buiten de ‘dagelijkse gang’ in hun eigen keuken. Zo heb je keuze uit o.a. Jonathan Zandbergen (Merlet*in Schoorl), Fred Mustert (Fred** in Kralingen), Marcel van der Kleijn (Calla’s* in Den Haag), Rogier van Dam (Lastage* in Amsterdam), Sander Spruijt (De Burgermeester* in Linschoten), André Gerrits (’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht), Edwin Vinke (De Kromme Watergang** in Hoofdplaat), Mike Cornelissen (Rijnzicht* in Doornenburg), Paul Kappé (Monarh* in Tilburg ), Eric van Bochove (’t Vlasbloemeken* in Koewacht) en Rutger van der Weel (Katseveer* in Wilhelminadorp).

Wat kost een SterrenChef? 
Dat is natuurlijk afhankelijk van de dag, aantal personen, menuwensen etc. Alles is maatwerk en wordt op de wensen afgestemd, maar bijvoorbeeld een private dining of bedrijfsdiner voor 10 personen is al mogelijk vanaf € 1.500,00. Hiervoor heb je een 4 of 5 gangendiner plus de Chef. Wil je bijvoorbeeld de wijnen of de afwas uit handen geven, alles kan!

Meer weten over het boeken van een SterrenChef, check de webiste:  www.SterrenChef.com

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 2. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 3. Grill`nSmoke BBQ Catering

  Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
 4. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 5. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners