Stadsschouwburg Utrecht blijkt ideaal kloppend hart van Festival SPRING

12-06-2019 - EVENEMENTENLOCATIE FESTIVAL - Van 16 t/m 25 mei vond het SPRING Performing Arts Festival in Utrecht plaats. Verspreid over verschillende locaties in Utrecht waren voorstellingen te zien met Stadsschouwburg Utrecht als warm kloppend festivalhart.

SPRING is hét festival waar je vernieuwende theatermakers en choreografen uit binnen- en buitenland ontdekt die risico’s durven te nemen en de grenzen opzoeken van dans en theater. Met een cutting edge programmering in theaterzalen, maar ook op onverwachte locaties in de schouwburg maar ook in de (binnen)stad, wil SPRING iedereen kennis laten maken met hedendaagse podiumkunsten.

Stadsschouwburg Utrecht was tijdens SPRING het bruisende festivalhart. Theatercafé Mevr. Dudok was omgetoverd tot huiskamer compleet met decoraties, planten en bloemen en een herinrichting van het meubilair. Hier praatte je na met makers, genoot je van een heerlijke festivalhap en dompelde je onder in de SPRING sfeer. Elke avond verzorgden DJ’s de perfecte festivalsoundtrack waar tot in de late uurtjes gefeest werd.

Stadsschouwburg Utrecht blikt terug op een geslaagde festivalweek en kijkt uit naar de samenwerking met de Utrechtse festivals in de toekomst. Het volgende SPRING festival is de AUTUMN editie en vindt plaats van 30 oktober t/m 2 november, waarbij de schouwburg natuurlijk weer een grote rol speelt.

Bron: foto Anna van Kooij

1 Reacties

Leuk artikel! Goed geschreven ook. Geef deze medewerker een opslag. Tot de volgende SPRING editie!
Monique Smit @ 13-06-2019 11:17 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. LIVE MEDIA FACILITIES

  Live Media is specialist in video livestreaming en doet dagelijks niets anders. Wij verzorgen voor u de complete live...
 2. Kameryck V.O.F.

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...
 3. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 4. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners