Ssst%2C+meedoen+aan+de+Gouden+Giraffe+Event+Awards+is+ook+nog+eens+het+goedkoopste+promo%2Dpakket+ooit
Nieuws

Ssst, meedoen aan de Gouden Giraffe Event Awards is ook nog eens het goedkoopste promo-pakket ooit

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De eerste 20 cases zijn binnen! Dat voelt heel goed met nog 6 weken om in te schrijven. De Early Bird loopt wel langzaam maar zeker tot zijn einde: tot en met 15 februari profiteer je nog van een voordelig inschrijftarief. Daarmee, maar ook daarna krijg je veel meer dan alleen maar deelname van jouw beste evenement. De jury met mensen van AFAS, BOL.COM, KLM, etc etc zitten er klaar voor! Uitreiking? 6 april in de prachtige Theaterhangaar.

Ieder merk, bedrijf, bureau, of locatie die zich inschrijft voor de Gouden Giraffe Event Awards krijgt een promotiepakket die de waarde van de inschrijving al keer 27 overstijgt.

>> INSCHRIJVEN GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS 2020

Sta voor je werk, voor je evenement, voor je traject en de impact van jouw huzarenstukje. Dat is voldoende om mee te doen, want daarna komt jouw case op EventBranche.nl, de social-kanalen, de nieuwsbrief, de Gouden-Giraffe.nl site, het Gouden Giraffe online magazine (journaal) en als klap op de vuurpijl: je bent onderdeel van de Learn from the Best-vloer waar je jouw event aan de jury en de honderden bezoekers kunt presenteren. Oh...en je krijgt ook nog eens 2 kaarten voor de awardshow. Doe mee, zet je zelf ons vak en onze kracht in de spotlights en verzilver daarmee stiekem het goedkoopste promo-pakket dat je kunt krijgen. Tot 15 februari Early Bird!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.