Spijker+je+kennis+bij+tijdens+de+Dutch+Blockchain+Days
Nieuws

Spijker je kennis bij tijdens de Dutch Blockchain Days

Meervaart is op 14 juni de plek waar alle belangrijke spelers in de blockchainwereld samenkomen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van blockchain, cryptovaluta, DeFi, NFT', Digital Assets en andere web3 technologieën. Dutch Blockchain Days in Amsterdam is een unieke gelegenheid om je kennis bij te spijkeren wat de invloed van deze technologieen nu al is - en gaat zijn - op de eventbranche.

Dit evenement is het eerste in zijn soort in Nederland en biedt een unieke kans om kennis op te doen, het netwerk uit te breiden en te leren over de mogelijkheden die deze technologie biedt. Met tal van side-sessies en netwerkmogelijkheden is er voor iedereen wat wils.

“Nederland kent tal van kleine meetups rondom specifieke onderwerpen binnen web3, maar nog niet één groot event waar alles samenkomt. Alle onderwerpen, zoals crypto, NFTs, DeFI en DAOs, maar ook alle spelers van het ecosysteem. Nu de aandacht groeit van zowel consumenten als organisaties, is dit het moment om de DBD te organiseren”, aldus Rudolf van Ee, één van de drijvende krachten achter de Dutch Blockchain Days.

De lijst met sprekers op dit evenement is ronduit indrukwekkend en omvat toonaangevende namen zoals Bas Lemmens van Chainalysis, Patrick Elyas van Coinbase, Hunter Orrell van WAGMI, Janet Adams van SingularityNET, Joshua Daniel van Morgan Stanley en Lone Fonss Schroder van Concordium. Ook zijn er tal van grote namen op het gebied van blockchain-technologieën die hun opwachting maken als partners, zoals Bitvavo, Deloitte, EY, Maven 11, Loyens & Loeff, Blox en CoinMarketCap.

Naast de technologische ontwikkelingen zal er ook aandacht worden besteed aan de wereldwijde impact van de technologie, uitdagingen zoals hacks, bijzondere implementaties binnen traditionele organisaties zoals voetbalclubs en banken, de synergie met andere technologieën als AI en de aankomende Europese MICAR wet- en regelgeving. Kortom, er is geen betere plek om alles te leren over blockchain en de nieuwste web3 technologieën dan op de Dutch Blockchain Days.

Inspiratie en activatie

“Het programma is ingestoken op een mix van inspiratie en activatie. Wereldwijde thought leaders die een mooi perspectief kunnen geven over wat er gebeurt in andere werelddelen, maar ook Nederlandse professionals en startups die het publiek bijpraten over hun successen en uitdagingen. Na eerdere pilots, hebben we gekozen om geen keynotes op het podium te programmeren, maar enkel conversaties. Daardoor heb je van begin tot eind een goed interactief gesprek met zowel de spekers als het publiek. Sommige mensen komen puur ter inspiratie, sommigen willen ook gelijk de diepte in en aan de slag. Daarvoor hebben we 20 workshops geprogrammeerd, om de totale beleving van de bezoekers nog verder te verrijken", aldus Jan Scheele, co-organizer en curator.

Non-profit 

Dit is een non-profit evenement dat wordt georganiseerd door professionals die zich als vrijwilliger gratis inzetten vanuit hun passie voor de technologie en de community. Dit zorgt voor een unieke sfeer op het evenement, waarbij iedereen zich kan onderdompelen in de wereld van blockchain en web3 zonder het gevoel te hebben dat het draait om winstmaximalisatie.

Aansprekend  is dat het evenement carbon-neutraal is. De organisatoren dragen hun steentje bij aan de zorg voor de aarde en haar duurzaamheid door samen te werken met Carbify. Zo wordt niet alleen de blockchainwereld in Nederland verder geholpen, maar wordt er ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor dit evenement, dat belooft een van de meest opwindende en informatieve blockchain evenementen van het jaar te worden. Mis het niet en boek vandaag nog jouw ticket voor de Dutch Blockchain Days!

Topsprekers

Ben jij een ondernemer, organisator, artiest, onderwijzer of gewoon een geïnteresseerde in de web3-industrie en wil jij de kans niet missen om de laatste ontwikkelingen te ontdekken en de belangrijkste spelers in deze branche te ontmoeten? Dan is de Dutch Blockchain Days hét event dat je niet mag missen!

Met topsprekers van grote namen als JP Morgan, Coinbase, Chainalysis en Fetch.AI belooft deze conferentie een inhoudelijk hoogtepunt te worden. Tijdens dit evenement krijg jij de kans om kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen en om te netwerken met professionals uit de branche. En niet te vergeten: het evenement zal koolstofneutraal zijn, dus je draagt ook nog eens bij aan de zorg voor onze planeet!

Koop je tickets via https://dutchblockchaindays.nl/tickets/. Met de actiecode EventBranche20 krijg je ook nog eens 20% korting. Met een ticket krijg jij toegang tot het volledige event, inclusief het hoofdprogramma, gratis eten en drinken, aanvullende breakout sessies, experience en netwerkgelegenheden.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.