29 augustus 2007

Spectaculier Dinner in the Sky op Festivak

Rubrieken

Tijdens Festivak 2007 in Rosmalen presenteren Flavours, Taste 2 Taste, Van Oorschot verhuur en Benji Fun hun unieke Dinner in the Sky. Een spraakmakend culinair concept waarbij 22 gasten met tafel en al door een hijskraan de lucht in worden gehesen. Tot een hoogte van 60 meter.

In 2006 ging Dinner in the Sky in wereldpremière boven Brussel. Sindsdien reist ze door Europa langs verschillende evenementen. Dit spraakmakende concept zorgt overal voor veel aandacht en publiciteit.

In Nederland is Dinner in the Sky voor het eerst in de lucht op 30 september, 1 en 2 oktober 2007 tijdens de 11e editie van de vakbeurs voor de evenementenbranche: Festivak Rosmalen. Het 'hoogtepunt' van de vakbeurs wordt mogelijk gemaakt door Taste 2 Taste, Van Oorschot verhuur en Benji Fun.

Cateraar Flavours

De culinaire invulling tijdens dit spektakel is in handen van Flavours, creative food concepts, dat onder meer ook de keuken van het Van Abbemuseum in Eindhoven verzorgt. Voor Dinner in the Sky stelden zij een verrassend menu samen van verschillende designfoods. 'Tegenwoordig zijn gasten wel gewend om op topniveau te worden gecatered, maar dit gaat echt alle verwachtingen te boven. Dinner in the Sky geeft een nieuwe dimensie aan dineren en is nu al met recht de spraakmaker van 2007', vertelt Marjolein Deleuil, directrice van Flavours, enthousiast.

750 euro
Tijdens het evenement zoekt Dinner in the Sky dagelijks meerdere malen de hoogte op voor een demonstratie. Hiervoor stelde Flavours een speciale proeverij samen van drie heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. U kunt daar samen met uw gasten van genieten. Voor 750,00 euro kan men exclusief met maximaal 22 personen een “flight” maken van ongeveer 45 minuten waarbij gasten genieten van diverse wijnen en spraakmakende hapjes.