In 2006 ging Dinner in the Sky in wereldpremière boven Brussel. Sindsdien reist ze door Europa langs verschillende evenementen. Dit spraakmakende concept zorgt overal voor veel aandacht en publiciteit.
In Nederland is Dinner in the Sky voor het eerst in de lucht op 30 september, 1 en 2 oktober 2007 tijdens de 11e editie van de vakbeurs voor de evenementenbranche: Festivak Rosmalen. Het 'hoogtepunt' van de vakbeurs wordt mogelijk gemaakt door Taste 2 Taste, Van Oorschot verhuur en Benji Fun.
De culinaire invulling tijdens dit spektakel is in handen van Flavours, creative food concepts, dat onder meer ook de keuken van het Van Abbemuseum in Eindhoven verzorgt. Voor Dinner in the Sky stelden zij een verrassend menu samen van verschillende designfoods. 'Tegenwoordig zijn gasten wel gewend om op topniveau te worden gecatered, maar dit gaat echt alle verwachtingen te boven. Dinner in the Sky geeft een nieuwe dimensie aan dineren en is nu al met recht de spraakmaker van 2007', vertelt Marjolein Deleuil, directrice van Flavours, enthousiast.