Spectaculaire metamorfose theaterzaal Spant!

17-02-2021 - Zodra de deuren van theater, congres- en evenementenlocatie Spant weer open mogen voor live en hybride evenementen zijn ze er klaar voor! Spant is ongelofelijk trots op de nieuwe metamorfose van de theaterzaal.

 

Zodra de deuren van theater, congres- en evenementenlocatie Spant weer open mogen voor live en hybride evenementen zijn ze er klaar voor! Spant is ongelofelijk trots op de nieuwe metamorfose van de theaterzaal. Stalles lounge is het middelpunt van de theaterzaal. De metamorfose staat voor groen pluche, privé tafeltjes, intimiteit op 1.5 meter én een geweldig zicht op het podium.

 

Directeur van Spant Paul Haighton: “Aangezien we naar verwachting nog wel een tijdje te maken hebben met social distance hebben we veel gesproken met onze opdrachtgevers over de ideale zit op 1,5 meter. De tijdelijke metamorfose is hier het resultaat van. Door de vernieuwde opzet en indeling van onze theaterzaal voel je je als congresbezoeker nog meer VIP als voorheen. We ontvangen veel aanvragen voor na de zomer en kunnen niet wachten om rake live ontmoetingen te organiseren.”

 

Wat opvalt is dat Spant niet kiest voor rode theaterstoelen maar juist voor groen. Hiermee maken ze meteen een statement naar het duurzame beleid. Buiten dat de groene stoelen sfeervol passen in de theaterzaal, heeft Spant altijd oog voor duurzaamheid. Met deze nieuwe theatersetting zijn alle denkbare evenementen zoals een partnerdag, masterclass, personeelsbijeenkomst, talkshow of productpresentatie te organiseren. Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor livestream of hybride events? Door de flexibiliteit van de theaterzaal met studio setting is het op dit moment perfect voor livestream events. Ook is het mogelijk uit te breiden naar een hybride evenement of zelfs over te stappen naar een live event.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Markant Outdoorcentrum

  Een Bedrijfsfestival of sportief evenement bij Markant Outdoorcentrum. Kom gegarandeerd met mooie verhalen thuis!
 2. Stadsschouwburg &Philharmonie Haarlem

  De Philharmonie is een prachtig 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en...
 3. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 4. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners