Sonny%27s+Inc%2E+speelt+weer+heel+Laren+plat
Nieuws

Sonny's Inc. speelt weer heel Laren plat

Sonny's Inc. is een bijzondere verschijning in de eventbranche: wereldberoemd als het om bedrijfsevenementen gaat. Maar de band van Sonny Hoogwerf speelt ook jaarlijks de Brink in Laren plat...

Het muziekevenement begon speciaal voor de kinderen met een optreden van de meidengroep LOS gevolgd door de populaire act KUS. 'Daarna liep de Larense Brink al snel weer bomvol hetgeen mij veel energie gaf dat men toch in grote getale, ondanks het weer, weer zin had in ons concert. Ruim zesduizend mensen hadden zich verzameld op de Brink. "Het is nog drukker dan vorig jaar" zei de burgemeester in een gesprek voorafgaand aan het concert', aldus een trotse Sonny Hoogwerf van Sonny's Inc.

Een bezoeker filmde het evenement:

Doe een Wens
'Het concert werd ingeluid met de plaatselijke drum- en showband MCC. Een wervelend optreden werd verzorgd vanaf de grote catwalk. Daarna volgde de eerste set van Sonny's Inc. en de stemming zat er meteen goed in. We hebben bewust gekozen voor een rustige opbouw, we speelden o.a. de nummers van Michael Bublé en natuurlijk lekkere latin grooves. Ook onze speciale uitvoering van de Loveboat mocht dit jaar niet ontbreken. Dit jaar stonden we met een extra sterke blazerssectie. In de pauze was het de beurt aan Stichting Doe een Wens. De stichting die ik een heel warm hart toe draag en elk jaar ben ik weer blij ben dat ik ze een platvorm kan bieden om nog meer kinderen te kunnen helpen. 

Emoties
Het was een roller coaster van emoties: zo mocht ik onze dierbare vriendin Marjon Hittema herdenken, die jaren heeft meegeholpen met de organisatie van dit evenement en mocht ik voor het eerst met mijn zoon Valentijn optreden. Ik glom van trots en wat was hij goed. Leuk om dit met je 13-jarige zoon samen te kunnen doen. Als finale hadden we nog een verrassing onze eigen burgemeester Elbert Roest die een speciale uitvoering zong van het lied: "Ons Dorp" van Wim Sonneveld. De tekst was geschreven door de Larense dorpsdichter Gerard Beentjes. Ik wil iedereen bedanken die dit concert mogelijk heeft gemaakt. In eerste instantie natuurlijk de crew die heel hard heeft gewerkt om alles mogelijk te maken maar vooral natuurlijk iedereen die aanwezig was. Inmiddels hebben de eerste sponsoren voor volgend jaar zich al aangemeld dus dat geeft de burger moed.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.