Sneakpreview%3A+KLM+100+Experience+Dagen
Nieuws

Sneakpreview: KLM 100 Experience Dagen

Op 7 oktober is het precies 100 jaar geleden dat de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) werd opgericht. De viering van dit bijzondere jubileum is gisteren gestart op Schiphol-Oost.

Bijna 2 weken lang viert KLM het verleden, heden en de toekomst van de oudste airliner ter wereld die nog opereert onder haar eigen naam. XSAGA is verantwoordelijk voor de creatieve samenstelling, vormgeving en totaalproductie van de KLM 100 Experience dagen.









Fotocredits: JLOUSBERG



Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum werd er een nieuwe merkfilm gemaakt, waarin het bedrijf terugkijkt op de geschiedenis en de vooruitgang door de verschillende decennia heen. 

Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience bij KLM:
''Wij vieren KLM’s 100ste verjaardag, een mooi moment om het te hebben over waar wij écht voor staan. Wij geloven in mensen samenbrengen. Het zorgen voor onze passagiers. Daarnaast staan wij ook voor continue vooruitgang. Vooruitgang in luchtvaart, natuurlijk, maar ook vooruitgang in bredere zin. En, we vergeten nooit de magie van vliegen. Het magische gevoel dat wij doorgeven op vele generaties klanten, fans en werknemers.”

Fly Responsibly
Hoewel er 100 jaar aan verhalen te vertellen zijn, kijkt KLM ook graag vooruit naar de toekomst. Eerder dit jaar lanceerde de maatschappij een wereldwijd actieplan voor duurzaam reizen, onder de naam “Fly Responsibly”. KLM heeft het voortouw genomen en vraagt de gehele luchtvaart industrie om samen, als één geheel, krachten te bundelen om een duurzamere toekomst te creëren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.