Roger Schreurs is sinds kort columnist op de site van
Nauta Evenementcommunicatie. Daarbij neemt hij geen blad voor de mond. In zijn
laatste column opent hij de aanval op de smaakvervlakking van de
cateraars.
In zijn column prijst Schreurs de cateraars voor hun creatieve vermogen om ook op cateringgebied te verrassen en te onderscheiden. Maar, zo signaleert de Brabander op de site van Nauta, in veel gevallen lijkt de vorm belangrijker te worden dan de inhoud: smakeloze gerechten dus.
Waar is de smaakbaarheid
Een fragment uit de nieuwste Schreurs-column: 'De koks zijn te naargeestig
op zoek naar de nieuwste tuinslangen om soep naar binnen te zuigen, struinen het
internet af naar Zimbabwaanse komkommerbakjes en zitten iets te lang te
figuurzagen op een nieuwe mal voor de eendenlevermousse. Die kostbare tijd wordt
niet gebruikt voor een ander belangrijk aspect van de productontwikkeling: De
smaakbaarheid!'
Voor de volledige column van Roger Schreurs klikt u hier.