SEO Congres: Bas van den Beld

26-10-2010 - Spreker Bas van den Beld zal op het SEO Congres verder ingaan op linkbuilding. Hoe krijgt u het voor elkaar om uw evenementensite gelinkt te krijgen op andere sites? En hoe belangrijk is dat eigenlijk voor uw vindbaarheid?

Biografie Bas van den Beld:

Naam spreker: Bas van den Beld
Functie spreker: Search strategist / Social Marketing Ambassador

Korte biografie: Bas van den Beld is een Web/search strategist, international search specialist, trainer en gerespecteerd blogger. Bas is zeer goed geïnformeerd over wat er in de wereld van het Internet en zoekmachinemarketing gebeurt en welke trends en mogelijkheden er zijn.

Bas is eigenaar van NetTraject, een bureau dat adviseert over strategieën voor zoekmachines en internetmarketing. Hij verzorgt regelmatig trainingen in zoekmachinemarketing en projectmanagement. Tevens is hij oprichter van StateofSearch.com, een van de toonaangevende websites over zoekmachinemarketing in Europa.

Bas is regelmatig spreker op diverse marketing en search-evenementen wereldwijd zoals A4UExpo, SES en SMX. Daarbij presenteert hij een wekelijks radio programma over zoekmachine marketing op Webmasterradio.fm. Bas is te vinden op zijn persoonlijke blogbasvandenbeld.com, Twitter (@basvandenbeld) en StateofSearch.

Bas is ook Social Marketing Ambassador voor de DDMA waar hij bedrijven en organisaties meer bekend maakt met de mogelijkheden van social marketing.

>> IINSCHRIJVEN VOOR SEO CONGRES

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners