Sebastiaan de Grip nieuwe Operations Director Beurs van Berlage

12-09-2018 - Sebastiaan de Grip, voorheen werkzaam bij World Forum Den Haag, is per 1 september gestart als Operations Director bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Hij is met deze functie eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen de Beurs en zal invulling geven aan de kwaliteitsdoelstellingen en verdere ambities van het congres- en evenementencentrum.

Met de komst van De Grip kan het congrescentrum zich nog beter concentreren op haar klanten en gasten, door het samenvoegen van verschillende afdelingen, het aanpassen van de bedrijfsstructuur en het verder verfijnen van werkprocessen. “Ik verheug me erop om in deze prachtige organisatie zowel strategisch als operationeel het verschil te kunnen maken en om de huidige afdelingen naar een nog hoger plan te tillen”, vertelt De Grip.

Sebastiaan is geen vreemde in de congreswereld. Voordat hij bij Word Forum Den Haag werkte, was hij 7 jaar werkzaam bij de RAI. “Wij zijn trots om Sebastiaan te mogen verwelkomen in ons team. Zijn ervaring en expertise zal ons verder helpen onze ambitie - om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden - te verwezenlijken,” aldus Marcel Schonenberg, Managing Director van het Amsterdamse Congres Centrum. Kijk voor meer informatie op www.beursvanberlage.com.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stichting TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 2. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 3. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 4. Libema

  Libéma biedt u vele zakelijke mogelijkheden bij haar ruim twintig locaties door heel Nederland, zoals bij...
 5. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners