Seats2Meet+nu+ook+in+Stadsschouwburg+Utrecht%2E
Persberichten

Seats2Meet nu ook in Stadsschouwburg Utrecht.

Onlangs is Stadsschouwburg Utrecht van start gegaan als locatie bij Seats2Meet. Seats2Meet is een internationaal platform voor locaties om flexwerkplekken beschikbaar te stellen voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

ZZP’ers, studenten, jonge professionals of groepen kunnen dan samen aan projecten werken. Ook zijn er vergaderzalen te huur om met een groep te overleggen. Op de website van Seats2Meet worden mensen gematcht om elkaar te helpen met vragen of problemen en kunnen zo afspreken bij een van de locaties. Het draait hier dus om het sociaal kapitaal wat we met elkaar delen en de spontane ontmoetingen, oftewel een ‘serendipity’ moment, zoals Seats2Meet het noemt. Beleef het serendipity moment bij ons in café Mevr. Dudok en ervaar de veelzijdigheid van de schouwburg. Elke dag geopend van 10:00 tot 17:30.

Wat heeft u nodig om hieraan deel te nemen?
Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een digitaal Seats2Meet ‘paspoort’ die u online op de website van Seats2Meet kunt aanmaken. Deze vindt u op de volgende website: https://passport.seats2meet.com/login
Vervolgens kunt u een werkplek reserveren bij een van de 186 locaties wereldwijd. 582.000 mensen gingen u al voor.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.