Schrijf+u+nu+in+voor+het+WKR+congres+in+Noordwijk+op+16+maart
Nieuws

Schrijf u nu in voor het WKR congres in Noordwijk op 16 maart

WKR CONGRES - De werkkostenregeling (WKR) is vanaf 1 januari 2015 ingegaan. De tijd van de kop in het zand steken is voor onze branche dus voorgoed voorbij, want de WKR raakt niet alleen bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Tijd om antwoord te krijgen op al uw vragen! Dat kan tijdens het WKR Congres Noordwijk op maandag 16 maart in de Oude Jeroenskerk en Beachclub O. in Noordwijk.

Let op, het WKR Congres Noordwijk heeft slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus houdt EventBranche.nl in de gaten, want dit congres is dé kans om antwoord te krijgen op al uw vragen.

In de inschrijvingsmodule van onze partner deRegistratiebalie heeft u direct de kans om een vraag of case in te dienen. Daarnaast is Sendsteps maandag 16 maart aanwezig in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk om uw vragen te verzamelen en live door te zetten naar onze topsprekers. Omdat de regeling vers is en wij gaan voor sluitende antwoorden en feitelijke correctheid ontvangt u daags na het congres ook nog eens een whitepaper met alle belangrijke vragen en antwoorden. EventBranche.nl is erg trots dat het dagvullende programma bestaat uit onderstaande sprekers om de eventbranche bij te praten en antwoorden te geven over de werkkostenregeling.

Stan Rethans – de Belastingdienst - Voorzitter Kennisgroep cao
Het WKR Congres Noordwijk heeft het bijzondere voorrecht dat ook de Belastingdienst acte de présence geeft. Stan Rethans, Voorzitter van de Kennisgroep cao en Vakcoördinator Loonheffingen spreekt namens de Belastingdienst over de feitelijke uiteenzetting van de werkkostenregeling voor evenementen en bedrijfsuitjes. Hoe gaat de Belastingdienst dit controleren? Welke onderdelen van evenementen vallen wel of niet onder de WKR? Daarnaast behandelt hij een aantal door u ingezonden vragen en casussen. Een unieke kans voor zowel eventbedrijven als opdrachtgevers om 1 op 1 te communiceren met de Belastingdienst.

Michel Kooij – Deloitte Nederland – Director Loonheffingen
Michel Kooij heeft niet alleen buitengewoon veel kennis van zijn vakgebied, maar weet dit ook te vertalen in branchegerelateerde hapklare brokken. Vakmedia, brancheverenigingen en bedrijven zijn allemaal op zoek geweest naar iemand die ons kon uitleggen wat nou echt de gevolgen zijn van de Werkkostenregeling voor de eventbranche. Michel Kooij is degene die u tot in de details kan adviseren. Met zijn medewerking namens  Deloitte heeft het WKR Congres Noordwijk een spreker die vanuit zijn adviesrol antwoord kan geven op al uw vragen met betrekking tot de WKR en de evenementenpraktijk.

>> HIER INSCHRIJVEN VOOR WKR CONGRES

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.