SCALA+in+Jaarbeurs%3A+verbluffende+setting+opent+25+september
Nieuws

SCALA in Jaarbeurs: verbluffende setting opent 25 september

EVENTBRANCE CORONA - We hebben ze maar 1,5 meter locaties genoemd. De locaties waar je nu kan profiteren van goed doordachte concepten waar alle richtlijnen van het RIVM gewaarborgd zijn en je dus veilig kunt ontmoeten. Gooi daar de jus van ruimte in combinatie met creativiteit en beleving over heen en je komt uit bij SCALA in Jaarbeurs Utrecht.

SCALA is dit najaar dé plek om veilige live ontmoetingen te laten plaatsvinden. Een unieke beleving creëren staat in deze theaterconstructie in Jaarbeurs centraal. Verdeeld over drie verdiepingen vind je 129 intieme loges die allemaal perfect uitzicht hebben op het grote podium. Vertical seating brengt de beleving dichtbij waardoor alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdiend. Bekijk de pagina over SCALA in het magazine 1,5 meter Locaties.

 

Kant-en-klaar theater vanaf 25 september 2020

Deze zomer wordt SCALA gebouwd in het Event & Exhibition Centre van Jaarbeurs, zodat organisatoren vanaf 26 september 2020 tot en met 31 december 2020 gebruik kunnen maken van dit tijdelijke concept. Het betreft een kant-en-klare constructie waarbij het een kwestie is van plug & play. Organisatoren kunnen een eigen invulling aan de locatie geven.

Met maximaal 650 gasten samenkomen 
Met een grote groep mensen samenkomen én de 1,5 meter afstand waarborgen is een uitdaging, maar niet in het Event & Exhibition Centre van Jaarbeurs – waar SCALA gebouwd wordt. De evenementenhallen hebben ruimte genoeg om op een veilige manier met maximaal 650 gasten aanwezig te zijn tijdens een live event. Er zijn aparte trapopgangen en wandelpaden en er wordt altijd rekening gehouden met de richtlijnen vanuit het RIVM. Het maximaal aantal gasten kan zelfs nog verhoogd worden naar 1.050 als personen uit dezelfde huishoudens komen. In de loges kunnen twee of vier personen plaatsnemen. Wil je meer weten over de genomen maatregelen om coronaproof ontmoetingen in SCALA mogelijk te maken? Lees hier meer.

Een scala aan mogelijkheden
Organiseer jij een live event bij SCALA dan wil je jouw gasten natuurlijk ook voorzien van heerlijk eten en drinken. In SCALA vind je 17.000 m2 volledig gedecoreerde foyers gebaseerd op diverse culinaire hotspots en food markets uit de hele wereld. Van Pacha Marrakech tot Meatpacking District New York en van Le Marais in Parijs tot Or Tor food market in Bangkok.

Veilige ontmoetingen met de Afstandhouder

Om veilige ontmoetingen voor en/of na het SCALA programma te garanderen zijn 300 ‘Afstandhouders’ aanwezig. De Afstandhouder is een uniek product waarmee je vrij kunt bewegen en netwerken eenvoudig veilig kan plaatsvinden. Het is mogelijk om eigen branding te tonen op de Afstandhouders.

Geïnteresseerd? 

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie om veilige impactvolle ontmoetingen te laten plaatsvinden

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.