SAVE THE DATE: Vrijdag 3 juli een massaal hart onder de riem en een toost op de prachtige eventbranche

23-06-2020 - BBBQ2020 - Het verdriet en de pijn in de eventbranche is heftig, de toekomst onzeker. En dan zijn het vaak de kleine dingen die misschien nog wel het gekst aanvoelen: waar normaal vele honderden eventprofessionals samen het eerste deel van het jaar uitluiden op de BeachBrancheBarbecue staat nu onze wereld stil. Al lijkt er iets van licht aan het eind van de tunnel. Daarom een massaal hart onder de riem en een toost op ons vak op vrijdag 3 juli vanaf 16.00 uur.

'Het is natuurlijk heel persoonlijk en wat als je bedrijf, je levenswerk op omvallen staat, maar voor veel mensen is het gemis van een spontane ontmoeting, een festival of een evenement misschien wel het grootst. Zo ook de BeachBrancheBarbecue, waar de laatste jaren 700 eventprofessionals en opdrachtgevers samen komen. Gewoon samenzijn. Een feestje, niet meer niet minder. Ook al is het strand bij strandclub WIJ in Scheveningen bijna oneindig, toch kan het niet: een feest met 1,5 meter afstand...We konden dat moment echter niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus daar istie dan: vrijdag 3 juli een online 'soort van BBBQ2020'  vanaf 16.00 uur', aldus Robin van Leeuwen, van EventBranche.nl.

In samenwerking met EventProducent (live stream) en AT Bookings wordt het een bijzonder moment. Een hart onder de riem, een toost op ons vak, maar ook mooie prijzen en topentertainment. 'Niemand is verplicht deel te nemen, niemand is verplicht om met het hele team zelf een barbecuetje te regelen, niemand hoeft de mooiste teamfoto's te delen, maar samen zijn we wel de eventbranche, dus wat zou het mooi zijn dat we verspreid over heel Nederland dit moment aangrijpen om samen te toosten.' Dus SAVE THE DATE:

3 juli, vanaf 16.00 uur
Met je hele TEAM

 

- MEER INFO VOLGT - 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners