Saskia Steur en Sandor van Geelen (IDTV) starten samen BEE Agency

15-10-2019 - Na 15 jaar bij IDTV starten Saskia Steur en Sandor van Geelen hun eigen bureau. BEE Agency ontwikkelt en produceert evenementen, video’s en campagnes voor merken en organisaties. Als klein bedrijf met een groot netwerk van betrokken partners combineert BEE de voordelen van een solide bureau met de flexibiliteit waar de huidige markt om vraagt.

Saskia en Sandor waren de afgelopen jaren verantwoordelijk voor IDTV Live. Sandor als manager en Saskia als uitvoerend producent. Samen met een steeds groter team produceerden ze onder andere de Koningsvaart op het IJ tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander, de Nationale Herdenking MH17 in de RAI, het jaarlijkse 5 mei-concert op de Amstel en veel grote en kleinere producties voor merken als Heineken, Robeco, Philips en ABNAMRO.

Veranderende markt
De evenementenwereld is volop aan het veranderen. De tijd dat bureaus de wijsheid in pacht hadden is voorbij. Jonge, goede makers zoeken vrijheid en ondernemerschap. De grens tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt steeds vager en alles draait om samenwerking, zowel in de conceptfase als in de uitvoering. Dat vraagt om een ander model. Met BEE geven Saskia een Sandor invulling aan die behoefte. Het is een ‘professional community’; klein, persoonlijk en zonder grote overheadkosten, maar met alle kennis en ervaring die nodig is voor grootschalige projecten.

Mensen samen brengen
De creatieve concepten van BEE ontstaan altijd vanuit de inhoud en worden meestal ontwikkeld rondom een live-moment. Saskia en Sandor: “We geloven dat je de ander nodig hebt om vooruit te komen. Daarvoor moet je communiceren, verhalen delen, elkaar echt begrijpen. Daar zijn onze concepten altijd op gericht.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 2. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 3. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 4. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 5. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners