Santa is coming early this year!

25-06-2018 - “Voor je het weet is het kerst”… en wat ga je dan doen met je collega’s of relaties?! Vier partijen hebben op initiatief van NH de handen ineen geslagen en organiseren op 5 juli tussen 17:00 en 20:00 de "Santa Summer Party" in de Wintertuin van NH Krasnapolsky te Amsterdam. Graag nodigen we hiervoor alle communicatiemedewerkers, eventmanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor de zakelijke eindejaar bijeenkomsten in de Benelux uit om zich te laten inspireren.

Santa is coming early this year!
“Voor je het weet is het kerst”… en wat ga je dan doen met je collega’s of relaties?! Traditioneel toch zo’n moment om even samen stil te staan bij de successen van het afgelopen jaar en een vooruitblik op het nieuwe jaar. Samen proosten en de goede voornemens bespreken – lekker eten, drinken en wie weet wel even de voetjes van de vloer. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover.

Laat je daarom door ons inspireren, nog voordat je met een cocktail aan de rand van het zwembad zit te genieten van je welverdiende zomervakantie! Stel je voor dat je dan al met een gerust hart en vol ideeën lekker weg kan mijmeren over het eindejaarsfeest, terwijl de zon heel langzaam achter de horizon verdwijnt…Wil jij dat ook? Kom dan samen met je collega op 5 juli tussen 17:00 en 20:00 naar de Wintertuin van het NH Krasnapolsky in Amsterdam en laat je verrassen!

Vier partijen hebben op initiatief van NH de handen ineen geslagen en nodigen alle communicatiemedewerkers, eventmanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor de zakelijke eindejaar bijeenkomsten in de Benelux uit om zich te laten inspireren.

Wintertuin in juli
Het team van NH Krasnapolsky staat te trappelen om de Wintertuin te laten zien en je te verrassen met heerlijke drankjes en bijpassende gerechtjes. Partyrent inspireert met verschillende meubilair lijnen en stijlen die hier geheel bij aansluiten. En kom binnen in de Plugify wereld: live muziek voor ieder evenement. BINK, nummer vier op het toneel, is verantwoordelijk voor idee tot en met vlekkeloze uitvoering.

Geen stijf programma, maar lekker ontspannen een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Laat je verrassen door wat je tegen komt. Neem een glaasje wit of rood, of misschien eerst een bubbel? We adviseren je graag. Of lekker even zelf proeven mag natuurlijk altijd.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw Kerstfeest vorm kunnen geven.

Registreer je nu door een email te sturen naar nhcollectionkrasnapolsky@nh-hotels.com

 

 

Santa Summer Party

Donderdag 5 juli

17:00 – 20:00

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Dam 9, 1012 JS, Amsterdam

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 2. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 3. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 4. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie,...
 5. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners