Sanne Houwers nieuw bij EventBranche.nl

11-11-2019 - Sanne Houwers is begin november begonnen met haar drie maanden stage bij EventBranche.nl. 'We weten dat de hele branche een probleem heeft met nieuwe collega's zoeken en al helemaal met ze vinden, wij hebben geluk gehad, want Sanne meldde zich als stagiaire zelf aan en lijkt nu al de perfect match', aldus Sjoerd Weikamp, van EventBranche.nl.

Sanne zal gaan meewerken op de redactie en ondertussen ook helpen bij het bedenken en uitvoeren van evenementen. Ze studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en heeft voor de minor 'Het ontwerpen en managen van evenementen' gekozen. 'Als student journalistiek heb ik artikelen en items over verschillende evenementen gemaakt. Dit vond ik heel interessant en ik was altijd erg benieuwd naar hoe een evenement georganiseerd wordt. Dit is ook de reden dat ik deze minor ben gaan doen', zegt Sanne. 

De combinatie van redactie en event-management is precies waar Sanne naar op zoek is. 'De stage bij EventBranche.nl past perfect bij mij. Ik denk dat ik heel veel ga leren, maar vooral ook een hele leuke en gezellige tijd ga hebben bij EventBranche.nl', aldus Sanne Houwers, die vanaf november tot en met januari 2020 een onderdeel is van het EventBranche.nl-team. Sanne is inmiddels begonnen, dus heb je onderwerpen of ideeen waar de redactie van EventBranche.nl in zou moeten duiken: sanne@eventbranche.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners