Sandton+komt+met+Glazen+Hotel+naast+Glazen+Huis
Nieuws

Sandton komt met Glazen Hotel naast Glazen Huis

Een aardige stunt van General Manager Marc van den Broek van Sandton Hotel Eindhoven City Centre: een hotel van glas naast het 3FM Glazen Huis.

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 tot 24 december in Eindhoven  en zorgt als van ouds voor de nodige citymarketing. Met de toevoeging van het Sandton Glazen Hotel heeft Eindhoven een promotieprimeur. Op 18 december opent Het Glazen Hotel haar deuren.

Het initiatief voor het Glazen Hotel werd direct opgepakt door Machiel Debets van de VVV Eindhoven. 'Dankzij belangeloze medewerking van tal van (gemeentelijke) instanties en toeleveranciers staat er op het Eindhovense Catharinaplein gedurende zes dagen een Sandton Bed&Business hotel: van glas! De gehele omzet - en meer, als het aan de initiatiefnemers ligt - gaat naar de Glazen Huis-actie voor kinderen die slachtoffer zijn van de AIDSproblematiek. We willen zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request en streven naar een opbrengst van minimaal 40.000 euro', aldus Van den Broek.

Glazen kopie van zakenhotel
Het Glazen Hotel is een grotendeels uit glas opgetrokken luxe tentaccommodatie met de service en voorzieningen die van een zakenhotel mogen worden verwacht. Het telt één hotelkamer en een multifunctionele vergaderruimte. De hotelkamer wordt per dag via de speciaal voor dit doel aangemaakte website: www.glazenhotel.nl, gesponsord door Hotelkamerveiling.nl, bij opbod verkocht. De vergaderruimte is per bloktijd van 2.5 uur te reserveren á 1000 euro. Huurders van de zaal kunnen tegen meerkosten gebruikmaken van diverse faciliteiten en catering en worden gestimuleerd om met hun gasten het huurbedrag te verdubbelen. Een flink aantal time slots is al geboekt. Verschillende bedrijven organiseren in het tijdelijke Bed&Business hotel netwerkbijeenkomsten, een lunch, of kerstborrel.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.