
Foto vlnr: Erwin van Lambaart (directeur SAIL Event Partners), Miranda van Dinther (directeur a matter of TASTE), Jeroen Enzerink (directeur Maison van den Boer), Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam), Richard Jonker (directeur Oseven), Tom Jongen (directeur Select Catering), Wouter Zick (directeur Hospitality SAIL Event Partners), Norbert van Ommen van Guijlik (Hospitality consultant Maison van den Boer), Eric Schinck (Algemeen manager Select Catering).
H2U zal onder andere de catering van SAIL Hospitality Village aan de Coenhaven voor haar rekening nemen, de locatie waar de zogenaamde Hollandse Vloot vertrekt met tienduizenden bedrijfsarrangementen. Ook de exclusieve diners op de dekken van Tall Ships worden door H2U verzorgd. Evenals ontvangsten van de Friends (hoofdsponsoren), Fans en Fellows in het Scheepvaarmuseum, de Passenger Terminal Amsterdam en de Kromhouthal. 'Deze in Amsterdam sterk vertegenwoordigde cateraars zijn met hun kwaliteit en ervaring de perfecte Catering Partner voor SAIL. Ondanks de complexe logistiek bieden zij een sfeer die bij de uitstraling van SAIL past', aldus Erwin van Lambaart, directeur van SAIL Event Partners. 'Een evenement met zo'n internationale allure is voor elke cateraar een droom. Het grote aantal verschillende schepen en locaties is een uitdaging en die gaan wij heel graag aan! Voor ons als 'Amsterdamse' cateraars is het een enorme eer om onderdeel te zijn van SAIL', vervolgt Jeroen Enzerink namens H2U.
Het zeilevenement, georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam en SAIL Event Partners, zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus.