Rotterdams+nieuwste+eventlocatie+officieel+in+gebruik
Nieuws

Rotterdams nieuwste eventlocatie officieel in gebruik

EVENEMENTENLOCATIE CONGRESLOCATIE - Wethouder Mourik en Sam Verwaijen, eigenaar van de nieuwe congreslocatie Innovatiekracht, hebben tijdens een feestelijke open dag, in het bijzijn van ruim honderd geïnteresseerden, het glas geheven op een bloeiende toekomst voor zowel de nieuwe congreslocatie als de opnieuw ingerichte landtong.

Fotobijschrift v.l.n.r.: Chrisel Mourik, Sam Verwaijen, uitvoerder Wilbert Elijzen
Fotocredits: Innovatiekracht


Ondernemer Sam Verwaijen, onder meer bekend van vergader- en conferentiecentra ‘Het Glazen Huis’ en ‘Veerkracht’, in Klarenbeek en leiderschapstraining ‘Span of Control’, is in het voorjaar van 2015 begonnen met de herontwikkeling van de ontoegankelijke, overwoekerde landtong en de bouw van congrescentrum Innovatiekracht. Nu, ruim een jaar later, is dit ambitieuze project afgerond en de gebruiks- en verblijfskwaliteit van dit gebied vergroot en heeft de regio er een inspirerende congreslocatie bij.

Een bijzondere plek die gevonden moet worden
Innovatiekracht, is een ontmoetingsplaats voor bedrijven die duurzaamheid, innovatie en ecologische ontwikkeling belangrijk vinden. De congreslocatie ligt op een idyllische en toch goed bereikbare locatie, net onder Rotterdam. De landtong aan de Plaatweg in Spijkenisse is een groene oase tegenover het robuuste Rotterdamse Havengebied. Het gebouw verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid kruiden en veldbloemen. Een bijzonder ontwerp dat zowel qua vorm als materiaalgebruik toonbeeld is van ecologische inpassing en innovatie. Dit maakt de locatie tot een inspirerende uitvalsbasis voor personeelsbijeenkomsten, congressen, seminars en productpresentaties tot 400 personen.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.