Ronald Bekius nieuwe Account Director Live Communication bij The Oval Office Amsterdam

24-10-2019 - EVENEMENTENBUREAU - The Oval Office heeft Ronald Bekius aangesteld als Account Director Live Communication. Met deze strategische versterking bouwt The Oval Office verder aan het vergroten van de slagkracht van het internationaal opererende bureau. Bekius komt over van RTL - BrandDeli waar hij Manager Marketing Communicatie was. Afgelopen jaar trad Bekius vanuit die rol ook toe tot de Gouden Giraffe Jury.

In de nieuwe rol van Account Director Live Communication is Ronald Bekius verantwoordelijk voor de (verdere) groei en kwalitatieve uitvoering van het live+communication portfolio. 'Met zijn brede marketing communicatie ervaring is hij zowel een strategische sparringpartner voor klanten als voor het huidige team.'

Ronald Bekius over zijn overgang: “The Oval Office heeft op zowel strategisch, creatief als op productioneel vlak een sterk team staan dat goed samenwerkt, klantgericht is en waar het plezier vanaf spat. Ik ben de afgelopen jaren aan opdrachtgeverszijde en als jurylid van de Gouden Giraffe met vele bureaus in aanraking gekomen en vind deze combinatie echt een USP. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met het team impactvolle campagnes, merkactivaties en events neer te zetten en met onze relaties te sparren over strategische vraagstukken en de creatieve doorvertalingen daarvan. The Oval Office is ambitieus en ik ben blij dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het dynamische bureau’’.

De customer en employee journey tot leven brengen
“Onze opdrachtgevers geloven in de kracht van live als onderdeel van hun customer en employee journey. Zij verwachten dat we niet alleen die journey strategisch met hen bepalen, maar ook tot leven kunnen brengen in effectieve on- en offline touchpoints die mensen raken en in beweging brengen. Ronald is in dat opzicht de perfecte sparringpartner. Met een brede marketing communicatie achtergrond en passie voor live kan hij op beide terreinen schakelen. We zijn ontzettend blij dat hij deel van ons team is”, aldus Managing Director Bart van Wanrooij.

1 Reacties

Gefeliciteerd Ronald,
Het ga je goed daar!

Gr
Erik
Erik Dercksen @ 25-10-2019 16:34 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Zento bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 2. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 3. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 4. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 5. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners