23 januari 2012

Reint van Rooij (Novotel) uitgeroepen tot Food & Beverage Manager van het jaar

Door Sjoerd Weikamp

Rubrieken

FOOD AND BEVERAGE - Reint van Rooij, F&B Manager van Novotel Amsterdam, heeft de ‘F&B Professional of the Year Award 2012’ ontvangen. Een prijs die uitgereikt wordt aan de meest gepassioneerde F&B professional van dit moment.

Foto: Richard Francke (voorzitter AF&BM), Bob Schut, Reint van Rooij, Suzanne de Zwaan, Willem Reimers en Frank Lindner

'Ik zie deze prijs als een prachtige kroon op mijn eerste 20 jaar als F&B professional', aldus Van Rooij. De prijs werd tijdens het jaargala van de AF&BM uitgereikt in de Amsterdamse Koepelkerk. De branchevereniging voor F&B eindverantwoordelijken is initiatiefnemer van de prijs, die dit jaar voor de tweede keer werd uitgereikt.

F&B Professional of the Year Award
In de afgelopen maanden kon men via internet stemmen op 10 genomineerden. De drie personen met de meeste stemmen gaven vervolgens een presentatie aan de vakjury die dit jaar bestond uit Bob Schut directeur SVH, Willem Reimers Hotel Consultant, Suzanne de Zwaan winnaar 2011 en Frank Lindner Hoofdredacteur Hospitality Management.
Richard Francke voorzitter van de AF&BM: 'Met deze prijs willen wij de horecabranche en het vak van F&B professional op een positieve wijze onder de aandacht brengen.'