Registratietool Halito en evenementenapp Networkapp bundelen krachten

04-03-2020 - EVENEMENTEN REGISTRATIE - Registratietool Halito gaat een samenwerking aan met Networkapp, zodat je registratietool gekoppeld is aan de eventapp. Volgens de twee eventbedrijven levert de samenwerkingen veel voordelen op voor eventmanagers.

Networkapp is voortdurend op zoek naar manieren om het proces van eventorganisatie en de netwerkmogelijkheden voor alle deelnemers te ondersteunen met innovatieve techniek. “Halito helpt je als registratietool om het aantal inschrijvingen en annuleringen bij te houden. Door deze eventregistratie te koppelen aan onze app, profiteer je daarvan als eventmanager", start Elma Bassa, co-founder van Networkapp. “Het grootste voordeel? Het zorgt voor een soepel proces met zo min mogelijk handelingen. Al je event- en bezoekersinformatie overzichtelijk in één gebruiksvriendelijke omgeving… de techniek is er klaar voor!” Networkapp heeft al ervaring met het koppelen van registratietools aan de software van de app. Bassa: “Dankzij een productspecifieke API is er een efficiënter, veiliger en meer flexibel systeem”. De koppeling met Halito is naar verwachting 21 april afgerond.
 

Geen uitstel van registratie
Je herkent het als eventmanager ongetwijfeld: je had de registratie eerder willen starten, dan uiteindelijk lukt. Aangezien je van anderen voor de content afhankelijk bent, heb je de planning niet altijd volledig in de hand. Wisselingen in het programma of workshopinhoud die nog niet beschikbaar is. Hoe om te gaan met zitopstellingen en registratie voor workshops wanneer je nog steeds wacht op informatie van je klant over sprekers, posterpresentaties en dergelijke? Ondertussen groeit de onrust om het gewenste aantal deelnemers te behalen, terwijl zij zich nog niet kunnen aanmelden. Om deelnemers en bezoekers voldoende gelegenheid te geven zich voor het event in te schrijven, moet de publicatie en de promotie snel starten. Je kunt deelnemers echter niet laten inschrijven voor een programma dat nog niet compleet is.
 

In-app workshop selectie
Een beproefde oplossing is om je eventregistratie proces te integreren met de opbouw van de eventapp. Bied je bezoekers een overzichtelijke registratiewebsite aan, met de hoofdlijnen van het programma en de functionele registratievragen. Laat vervolgens in de eventapp in een later stadium het complete programma zien met mogelijkheden om je in te schrijven voor workshops, speeddates of andere bijeenkomsten. Zo heb je de tijd en ruimte om het volledige programma in de app af te ronden, terwijl de website al open is voor registratie. "Wanneer het programma klaar is om workshops te selecteren, dan is een enkel pushbericht en e-mail naar alle geregistreerde deelnemers voldoende. Zo creëer je tevens een mooi contactmoment voor het evenement”, legt Bassa enthousiast uit. Makkelijk, veilig en zonder grote tijdsinspanning. Last minute wijzigingen kunnen altijd eenvoudig worden doorgevoerd in de app. Zo creëert de samenwerking met Halito en Networkapp een volledig papierloos registratieproces met QR-codes en geregistreerde deelnemers die van de laatste wijzigingen op de hoogte zijn. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Lyyti

  Lyyti is in Nederland! Lyyti levert software voor een probleemloos uitnodigings- en registratie traject van je...
 2. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 3. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 4. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 5. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners